Δείτε πως θα φτιάξετε το «smoothie του οργασμού»!

  • Iatropedia
Λίγο η θάλασσα, λίγο το κρασί, λίγο η ανεμελιά των διακοπών, θέλετε πάση θυσία να απογειώσετε τις ερωτικές περιπτύξεις με τον σύντροφό σας. Χάρις στην φαντασία Αμερικάνων ερευνητών μπορείτε ανέξοδα να φτιάξτε το «smoothie του οργασμού» το οποίο υπόσχεται να αυξήσει την λίμπιντο με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Συγκεκριμένα μία ομάδα ανεξάρτητων Αμερικανών ερευνητών δημιούργησε το «smoothie του οργασμού», το οποίο παρασκευάζεται γρήγορα από υλικά, τα οποία βρίσκονται στο ντουλάπι της κουζίνας και αποδεδειγμένα απογειώνουν τη λίμπιντο.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

– Μία μπανάνα

– Μία κούπα μύρτιλα

– Μία κούπα θρυμματισμένα παγάκια

– Μισή κούπα ροδάκινα

– Μία κουταλιά της σούπας λιναρόσπορο

– Μία κουταλιά μέλι

– Ένα φλιτζάνι άπαχο γάλα ή χυμό της επιλογής σας

– Τζίντζερ ή μοσχοκάρυδο

Οδηγίες παρασκευής:

Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και μπορείτε να το πιείτε!

Τι περιέχουν τα μαγικά συστατικά!

Μπανάνες: Περιέχουν κάλιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β που μετατρέπουν τους υδατάνθρακες σε ενέργεια, αυξάνοντας την αντοχή και τα επίπεδα τεστοστερόνης.

Μύρτιλα: έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε διαλυτές φυτικές ίνες, που καθαρίζουν τις αρτηρίες και έτσι μπορεί να βελτιώνουν τη ροή του αίματος και να ενισχύσουν τη στύση, ειδικά στους άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας.

Ροδάκινα: η υψηλή περιεκτικότητας σε βιταμίνη C, αυξάνει την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος.

Λιναρόσπορος: έχει την δυνατότητα να αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης ενώ χάρη στα απαραίτητα λιπαρά οξέα, που περιέχει όπως Ω-3 και Ω-6, έχει τη δυνατότητα να διατηρεί τις ορμόνες του sex σε υψηλά επίπεδα.

Τζίντζερ: Φημίζεται ως το απόλυτο φυσικό διεγερτικό καθώς αυξάνει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα.

Μοσχοκάρυδο: ανάλογες ιδιότητες έχει και το μοσχοκάρυδο το οποίο διεγείρει το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα και μπορεί να σας χαλαρώσει.

Μέλι: είναι απαραίτητο για την παραγωγή της τεστοστερόνης, ενώ επίσης αυξάνει τα επίπεδα των οιστρογόνων στις γυναίκες καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μήπως έχετε hangover; Μάθετε πως θα περάσει!

Χρήσιμες συμβουλές για να ''σβήσετε'' το έκζεμα!

Εμμηνόπαυση από τα 40! Γιατί τόσο νωρίς;

Χρήσιμες συμβουλές για να αποφύγετε τη θερμοπληξία!