Δείτε πως γίνεται η επέμβαση αύξησης του πέους!

  • Iatropedia
Μπορεί από την φύση τους να είναι προικισμένοι αλλά όλοι οι άνδρες κάποια στιγμή έχουν σκεφτεί ότι ενδεχομένως η σεξουαλική τους ζωή να ήταν πιο επιτυχημένη αν διέθεταν μεγαλύτερα προσόντα. Για ορισμένους η ανάγκη αυτή δικαιολογείται, καθώς ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν κάποιο αντικειμενικό πρόβλημα. Πάντως στην Ελλάδα της κρίσης όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας δεν διστάζουν να καταφύγουν στο χειρουργικό νυστέρι για να υποβληθούν σε μεγέθυνση πέους. Και για του λόγου του αληθές κάθε χρόνο πραγματοποιούνται πάνω από 70 τέτοιες επεμβάσεις!

«Η ελεύθερη και άμεση ενημέρωση, κυρίως μέσω Ιντερνέτ, είναι ο βασικός λόγος που ώθησε τους Έλληνες να σπάσουν το ταμπού και να απευθυνθούν στους ειδικούς επιστήμονες, όσον αφορά το μέγεθος των προσόντων τους» αναφέρει ο χειρουργός ουρολόγος-ανδρολόγος κ Θάνος Παλλαντζάς και προσθέτει.

«Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται πάνω από 70 χειρουργικές επεμβάσεις το χρόνο για μεγέθυνση και πάχυνση πέους. Σε σχέση με τις επεμβάσεις πριν από δέκα χρόνια η αύξηση είναι αλματώδης».

Η τεχνική που εφαρμόζεται σήμερα για την μεγέθυνση είναι απλή και αποτελεσματική μονό όταν γίνεται από εξειδικευμένο χειρουργό ανδρολόγο με έμπειρη ομάδα. Για το λόγο αυτό ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ενημερωθεί για το βιογραφικό και την εμπειρία του χειρουργού.

«Η αισθητική και λειτουργική φαλλοπλαστική είναι ουσιαστικά μια αλλαγή της σχέσης του ανατομικού έσω φαλλού με το έξω τμήμα του, το οποίο είναι και ορατό» τονίζει ο κ Θάνος Παλλαντζάς και διευκρινίζει:

« Αυτό επιτυγχάνεται αλλάζοντας τη θέση του έσω τμήματος (το οποίο συνδέεται με το ηβικό οστό), δηλαδή την αλλαγή της αναλογίας του μέσα και του έξω πεϊκού σώματος (εξελκυσμός).

όλη η διαδικασία

Κατά την διάρκεια της επέμβασης επιμήκυνσης μπορεί να γίνει ταυτόχρονα και πάχυνση αυξάνοντας την περίμετρο του φαλλού με συγκεκριμένο υλικό.

Για τον σκοπό αυτό έχουν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς ειδικά επεξεργασμένο δέρμα, λίπος (το οποίο λαμβάνεται κατά την διάρκεια του χειρουργείου από τον ίδιο τον άνδρα με την μέθοδο της λιποαναρρόφησης από συγκεκριμένα σημεία του σώματός του), βιοσυνθετικό υλικό που εμποτίζεται με τον ορρό του ίδιου του άνδρα και αποκτά ιδιότητες αυτομοσχέυματος, καθώς και μοσχεύματα φλεβών».

ξανά στο παιχνίδι

Η επέμβαση πραγματοποιείται σε Εξειδικευμένα Κέντρα, διαρκεί περίπου μια ώρα, γίνεται με γενική αναισθησία, δεν απαιτεί νοσηλεία αλλά ούτε και ιδιαίτερη μετεγχειρητική παρακολούθηση. Ένα μήνα μετά ο άνδρας μπορεί να έχει σεξουαλική επαφή.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός και φόβος των ανδρών που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σ’ αυτήν την επέμβαση, είναι μήπως μετά, αντιμετωπίσουν πρόβλημα στύσης.

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος προβλήματος στύσης, όταν η επέμβαση γίνεται σωστά από εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα, αφού με την τεχνική που εφαρμόζεται μένει ανέπαφος ο στυτικός μηχανισμός» καταλήγει ο κ Παλλαντζάς.

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο χειρουργός ανδρολόγος θα πρέπει να αξιολογήσει αρχικά αν είναι αναγκαία η μεγέθυνση του πέους, αλλά και την ψυχολογική ανάγκη του άνδρα για την αύξηση του μεγέθους.

Επίσης στις πρώτες συναντήσεις να μην παίρνει θέση είτε υπέρ είτε κατά της αναγκαιότητας της επέμβασης, πριν έχει συνολική εικόνα της προσωπικότητας του ενδιαφερόμενου. Σε πολλές περιπτώσεις χειρουργοί ανδρολόγοι ζητούν την γνωμάτευση ψυχιάτρων όταν δεν μπορούν να έχουν σαφή ψυχολογική εικόνα του ενδιαφερόμενου.

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν