Δείτε ποια είναι τα περίεργα μέρη για σεξ!

  • Iatropedia
Όταν η ερωτική πλήξη χτυπάει τα ζευγάρια τότε για να πνεύσει ούρειος άνεμος επιβάλλεται λένε οι ειδικοί επιστήμονες να γίνουν αλλαγές. Μπορεί να μην είναι δραστικές αλλά έστω και μικρές όπως η αλλαγή του χώρου που συνήθως κάνετε σεξ είναι δυνατόν υποστηρίζουν οι ειδικοί να ανεβάσουν την ένταση στην κρεβατοκάμαρα.

Δείτε ποια είναι αυτά!

Μπροστά στον καθρέφτη

Οι περισσότεροι άνδρες δηλώνουν κατηγορηματικά πως το doggy style μπροστά στον καθρέφτη είναι απίστευτα διεγερτικό γιατί μπορούν να δουν την έκφραση της γυναίκας αλλά και όλα τα σημεία του σώματος της.

Στους τέσσερις τροχούς

Μπορεί να θεωρείτε all time classic εpωτικό σημείο για σεξ αλλά προσοχή αφού στις τέσσερις ρόδες έχουν συμβεί πολλά σεξο-ατυχήματα. Παρόλα αυτά οι ειδικοί συνιστούν ότι έτσι μπορείτε να έρθετε πιο κοντά λόγω περιορισμένου χρόνου.

Στο εξοχικό

Αν έχετε το πλεονέκτημα να έχετε εξοχικό σπίτι μπορείτε να το επισκέπτεσθε συχνότερα ώστε να αλλάζει η διάθεση σας και παράλληλα να ανεβαίνει και η λίμπιντο.

Στον καναπέ

Οι ειδικοί σεξολόγοι επισημαίνουν ότι τα μαξιλάρια του καναπέ λειτουργούν ως το απόλυτο διεγερτικό στις ερωτικός περιπτύξεις.

Σε ξενοδοχείο

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε απέδειξε ότι οι περισσότεροι εpαστές νιώθουν άνετα να υποδυθούν διαφορετικούς ρόλους γεγονός που τους κάνει να μεταμορφώνονται στο σεξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε πως οι γυναίκες «σκοτώνουν» το σεξ των ανδρών!

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες κάνουν καλύτερο σεξ;