Απλές οδηγίες για ανεπανάληπτο σεξ: Ξεκινήστε απόψε!

  • Iatropedia
Το ίδιο φαγητό κάθε μέρα όσο νόστιμο και αν είναι δεν τρώγεται. Έτσι και στην σεξουαλική σας ζωή αν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια έφτασε η ώρα να εφαρμόσετε στην πράξη τα όσα συστήνουν οι ειδικοί για να απογειώσετε την ερωτική σας ζωή. Όπως εξηγούν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ, τα ζευγάρια που επιλέγουν να πειραματίζονται σε νέες στάσεις αλλά και να είναι δεκτικοί στις όποιες αλλαγές μπορεί να βελτιώσουν τις σεξουαλικές τους επιδόσεις.

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου του Σέφιλτ ύστερα από μελέτη που πραγματοποίησαν σε δείγμα 1500 ζευγαριών συστήνουν σε όσους θέλουν να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή να δοκιμάζουν νέες στάσεις στο σεξ, να έχουν τα φώτα ανοικτά, να βγάλουν την τηλεόραση από το υπνοδωμάτιο να κάνουν θόρυβο και να μην προσποιούνται ψεύτικους οργασμούς

ανάψτε τα φώτα

Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ντρέπεστε για το σώμα σας αλλά να είστε περήφανη για αυτό.

Σε περίπτωση που είστε ανένδοτοι σε κάτι τέτοιο ανάψτε κεριά ή κάποιο λαμπατέρ με χαμηλό φωτισμό. Σε κάθε περίπτωση, φροντίζετε να κοιτάζετε ο ένας τον άλλον, γιατί έτσι δημιουργείται ακόμα περισσότερη οικειότητα και άνεση μεταξύ σας.

δοκιμάστε νέες στάσεις

Το αλατοπίπερο σε μια σχέση είναι ο πειραματισμός σε νέες στάσεις οι οποίες θα σας βγάλουν από την ρουτίνα Στην περίπτωση που το επιθυμεί και ο σύντροφος σας εμπνευστεί τε από το κάμα σούτρα…

μην προσποιείσθε οργασμούς

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν ορισμένες γυναίκες είναι να προσποιούνται οργασμό. Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να βαλτώσουν την ερωτική σας ζωή.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε επισημαίνουν οι ειδικοί είναι να το συζητήσετε με τον σύντροφο σας και να βρείτε από κοινού λύση.

κάντε θόρυβο

Όσο πιο θορυβώδες είναι το σεξ τόσο καλύτερη είναι η ερωτική σας ζωή. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Λιντς, οι οποίοι απέδειξαν πως οι δυνατές φωνές οδηγούν σε περισσότερη ικανοποίηση. Ένα ποσοστό που άγγιζε το το 92% των συμμετεχόντων στην έρευνα ισχυρίσθηκε πως οι φωνές στο σεξ βοηθούν το σύντροφό τους να ανέβει ψυχολογικά, ενώ το 87% φωνάζει κατά τη διάρκεια του σεξ για να τονώσει την αυτοπεποίθηση του παρτενέρ του!

''πατήστε'' το σημείο G

Το σημείο G είναι ένα υπερ-ευαίσθητο σημείο στο εσωτερικό τοίχωμα της μήτρας το οποίο μπορεί εφόσον το «ενεργοποιήσετε», να απογειωθείτε ερωτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί στις γυναίκες αρέσουν τα ''κακά'' παιδιά;

Οι 12 αιτίες που ο… πύραυλος δεν απογειώνεται!

Τα.. σεξο-επείγοντα που φθάνουν στα εξωτερικά ιατρεία

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν