Αντί για σεξ τι προτιμούν οι γυναίκες;

  • Iatropedia
Το μόνιμο παράπονο των ανδρών σε όλες τους τις συζητήσεις είναι γιατί ποτέ οι γυναίκες δεν λένε με σαφήνεια τι είναι αυτό που θέλουν. Όταν δεν θέλουν ερωτικές περιπτύξεις τι άλλο μπορεί να επιθυμούν; Μήπως προτιμούν να ''σερφάρουν'' στο διαδίκτυο ή να ψωνίζουν.Παγκόσμια έρευνα έριξε άπλετο φως στο τι τελικά προτιμούν να κάνουν. Διαβάστε ποιο είναι αυτό!

Σύμφωνα με μία νέα παγκόσμια έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εταιρείας δημοσίων σχέσεων FleishmanHillard και του εκδοτικού οργανισμού Hears στην οποία συμμετείχαν 4.300 γυναίκες από τη Βρετανία, τη Βραζιλία, την Κίνα και τις ΗΠΑ , οι γυναίκες επιλέγουν τις απλές χαρές της ζωής, δεν ζουν χωρίς το κινητό ή το τάμπλετ αλλά μπορούν να ζήσουν χωρίς σεξ.

Στη διάρκεια της έρευνας οι γυναίκες συμπλήρωσαν αναλυτικά ερωτηματολόγια, τα οποία αφορούσαν πλήθος θεμάτων – από το σεξ και τον ύπνο έως την οικονομική κατάσταση, την τεχνολογία και τα οικογενειακά προβλήματα.

Ένα ποσοστό που αγγίζει το 68% των Βρετανίδων, μία στις έξι Αμερικανίδες αλλά και το 70% των γυναικών από την Κίνα απάντησαν ότι προτιμούν να κοιμηθούν καλά το βράδυ από το να κάνουν σεξ.

Όμως άλλη άποψη είχαν οι γυναίκες από τη Βραζιλία οι οποίες όπως φαίνεται κοιμούνται αρκετά, αφού μόνο το 38% επέλεξαν ως πρώτη προτεραιότητα τον ύπνο.

Πουθενά χωρίς το κινητό!

Από την άλλη το σεξ σε ΗΠΑ και Βρετανία φαίνεται ότι έρχεται σε τελευταία μοίρα καθώς η πλειονότητα των γυναικών δεν δίστασε να παραδεχθεί πως θα προτιμούσαν να περάσουν τρεις μήνες δίχως σεξ παρά δίχως το κινητό ή το τάμπλετ τους.

Πάνω από όλα τα χρήματα

Αίσθηση προκάλεσε στους ερευνητές το γεγονός πως το 80% θα προτιμούσε τα χρήματα έναντι του σεξ Τα χρήματα εξασφαλίζουν το μέλλον της οικογένειας, το οποίο οι εθελόντριες της έρευνας έθεσαν πάνω από τις δικές τους ανάγκες.

Παρόλα αυτά η πλειοψηφία δεν δήλωσε πως πως θα ήθελαν κατ’ ανάγκην να είναι πλούσιες. Αντίθετα προτιμούν την οικονομική σταθερότητα, αφού όταν κλήθηκαν να ορίσουν την επιτυχία, οι περισσότερες είπαν πως σημαίνει οικονομική σταθερότητα, οικογένεια και ευτυχία, και όχι πλούτη και πολυτέλειες.

Πότε είναι η κρίσιμη ηλικία

Κατά μέσον όρο, οι γυναίκες σε ΗΠΑ, Βρετανία και Βραζιλία πιστεύουν πως η τρίτη ηλικία αρχίζει στα 70 χρόνια, αλλά αυτός ο μέσος όρος εξαρτάται από την ηλικία της γυναίκας που απαντάει. Έτσι, αν αυτή είναι 18-29 ετών, ως τρίτη ηλικία θεωρεί τις ηλικίες άνω των 60 ετών, ενώ αν έχει ηλικία 50-69 ετών θεωρεί ως τρίτη ηλικία τα… 80 χρόνια! Στην Κίνα, η τρίτη ηλικία πιστεύεται πως έρχεται πολύ νωρίτερα – στα 50 χρόνια για τις γυναίκες και στα 60 για τους άντρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε πως να ''ρίξετε'' τη χοληστερίνη!

Παγκόσμια ανησυχία για τη γρίπη των πτηνών! Δείτε όλα τα συμπτώματα

Εμμηνόπαυση: Γιατί έρχεται πιο νωρίς;

Μήπως πονάτε σε όλο σας το σώμα χωρίς λόγο;

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν