Βοήθεια στο «Χαμόγελο του Παιδιού» από τις Μητροπόλεις Κρήτης με την στήριξη της ΕΛΑΣ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν στις Μητροπόλεις του νησιού και στο "Χαμόγελο του Παιδιού" προχώρησε το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζουν οι Αρχές της Κρήτης με συντονισμένη πρωτοβουλία της ΕΛΑΣ και των Μητροπόλεων του νησιού.  Όπως δήλωσε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Κρήτης, υποστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, «πρόκειται για μια πρωτοβουλία του προσωπικού της ΕΛΑΣ στο νησί, η οποία πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια προκειμένου να επικροτηθεί η προσπάθεια των συγκεκριμένων φορέων που θα λάβουν και τα τρόφιμα».

Σήμερα στα Χανιά παραδόθηκαν είδη που συγκέντρωσε το προσωπικό της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης τα οποία θα δοθούν στο κεντρικό συσσίτιο της Μητρόπολης Κυδωνίας – Αποκορώνου και στο τοπικό παράρτημα της οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως επεσήμανε ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων, Ταξίαρχος Μανώλης Γεωργιακάκης, «η κίνηση του προσωπικού μας έγινε ως μια αναγνώριση αλλά και συμπαράστασης του έργου που επιτελούν».

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος των κεντρικών συσσιτίων της Μητρόπολης Κυδωνίας – Αποκορώνου πατέρας Νίκος Γιαννακουδάκης, αφού ευχαρίστησε το προσωπικό της ΕΛΑΣ για τη συγκέντρωση των ειδών, τόνισε ότι «η κίνηση αυτή δείχνει το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας». Όπως είπε ο ίδιος μόνο από το κεντρικό συσσίτιο της Μητρόπολης διανέμονται καθημερινά 700 μερίδες φαγητού σε πολίτες.

«Σημαντική» χαρακτήρισε την πρωτοβουλία της ΕΛΑΣ η κοινωνική λειτουργός στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ‘Αρτεμις Μαρινάκη.