Σκοτώνουν τα κορίτσια πριν γεννηθούν!

  • Iatropedia
«Ανησυχητικές διαστάσεις» λαμβάνει το φαινόμενο της βρεφοκτονίας των θηλυκών εμβρύων στην Κίνα. Χιλιάδες θηλυκά έμβρυα δολοφονούνται κάθε χρόνο στη χώρα αυτή εξαιτίας της πολιτικής του ενός παιδιού ανά οικογένεια. Μάλιστα έχει στηθεί μια παράνομη βιομηχανία παροχής υπερήχων και αποβολών σε γυναίκες μόλις διαπιστωθεί ότι το έμβρυο είναι θηλυκό.Πρόκειται για εγκλήματα που κανείς ποτέ δεν καταγγέλλει και όλοι τα αντιμετωπίζουν με την ανάλογη κατανόηση και τη σιωπή. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι τα θηλυκά μωρά, ακόμη ονομάζονται «σκουλήκια στο ρύζι»!

Του Αθανάσιου Μπούκαλη Νευροχειρουργού

Είναι παράνομο στην Κίνα να γίνεται υπέρηχος, προκειμένου να καθοριστεί το φύλο ενός μωρού. Ωστόσο, επιτήδειοι στην μαύρη αγορά, προσφέρουν υπερήχους για $128 – $193 (800 έως 1.200 γιουάν).

Εάν οι γονείς επιθυμούν να γίνει άμβλωση, το κόστος της διαδικασίας στην Κίνα είναι $611 (3.800 γιουάν).Εκτός από τις αμβλώσεις, υπάρχουν μεταξύ 400 με 500 κλινικές παρένθετης μητρότητας στην Κίνα, όπου οι πελάτες πληρώνουν για να συλλάβουν ένα παιδί.

Η ιn-vitro γονιμοποίηση είναι παράνομη στην Κίνα, καθώς οι περισσότεροι πελάτες χρησιμοποιούν τη διαδικασία για να συλλάβουν αγόρι. Μια πρόσφατη κλινική που έχει καταχωρηθεί ως εταιρεία καλλυντικών παρείχε in-vitro γονιμοποίηση για $161.000 (1 εκατ. γιουάν) για μια επιτυχή γέννα.

Εάν οι πελάτες ζητούσαν και την εγγύηση ότι θα λάβουν ένα αγόρι, τότε θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον $32.186 (200.000 γιουάν).Οι αποβολές των κοριτσιών, έχει οδηγήσει στην αναλογία 118 αγόρια για κάθε 100 κορίτσια, στην Κίνα.

Αθανάσιος Μπούκαλης Νευροχειρουργός

Ιδρυτής της International Medical Rights

Ιστοσελίδα :https://www.facebook.com/Athanasis.Boukalis.IMR

email: dr_athanasis@hol.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είναι όλα τα γενόσημα ίδια; Πως κυκλοφορούν στην αγορά και πως τιμολογούνται

Ποια φθινοπωρινά φρούτα αδυνατίζουν

Οι νότες γιατρεύουν την καρδιά!

Υποψήφιοι καρδιοπαθείς οι πάσχοντες από θυρεοειδή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν