Παιδί και νέοι γονείς: Η Anytime φέρνει δύο ολοκαίνουρια προγράμματα ασφάλισης για το παιδί

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Anytime
Η πιο ευαίσθητη χορδή όλων μας, η μεγαλύτερη ανάγκη μας για υγειονομική κάλυψη "ακουμπά" και αφορά τα παιδιά μας... Η οικονομική κρίση τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, και η ουσιαστική κατάρρευση του δημόσιου συστήματος υγείας, δημιούργησαν την ανάγκη να φροντίσουμε ανά πάσα στιγμή τις ανάγκες ειδικά των παιδιών σε εξετάσεις και νοσηλεία. Και είναι πια μονόδρομος: Πρέπει να έχουμε ιδιωτική ασφάλεια που ανά πάσα στιγμή θα μας καλύπτει!

Ιδιωτική ασφάλεια παιδιού… Αλλά ο γονιός χρειάζεται συγκεκριμένα πράγματα για να νιώσει ήσυχος και να μπορεί να ανταπεξέλθει: Τη δυνατότητα προσθήκης καλύψεων σύμφωνα με τις ανάγκες του. Το χαμηλό κόστος. Την κάλυψη από την 1η μέρα (χωρίς αναμονές). Την κάλυψη στα εξωτερικά ιατρεία (επείγοντα) κατά 100%. Την κάλυψη για τα έξοδα συνοδού-γονέα!

Η αναζήτηση προγραμμάτων Child Care και Accident Care με τρόπο direct, δηλαδή απευθείας από την εταιρία, και ταυτόχρονα το προσιτό κόστος με ασφάλιστρα που δεν «γονατίζουν» τον οικογενειακό προγραμματισμό, είναι το ζητούμενο. Αν μάλιστα συνοδεύονται από εύκολη πρόσβαση και ταχύτητητα την ώρα που η αγωνία για το παιδί μας χτυπάει «κόκκινο», τότε η κάλυψη είναι ιδανική!

Τι καλύπτει το πρόγραμμα Child Care της Any Time που μας ξάφνιασε ευχάριστα;

Καταρχάς καλύπτει έξοδα νοσηλείας έως 80.000 ευρώ ετησίως με απευθείας πληρωμή μετά την αφαίρεση της συμμετοχής 10%, στα συνεργαζόμενα νοσοκομεία. Και επειδή κάποιοι δεν έχουν κοντά τους ιδιωτικά νοσοκομεία ή δεν θέλουν για οποιοδήποτε λόγο να τα επισκεφτούν, παρέχει και 100% κάλυψη εξόδων νοσηλείας σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία!

Η νοσηλεία του παιδιού γίνεται μάλιστα σε 2κλινο δωμάτιο και το επίδομα νοσηλείας ανέρχεται σε 500 ευρώ την ημέρα για χειρουργικό περιστατικό και στα 250 ευρώ την ημέρα για απλή νοσηλεία, με max 5 ημέρες ανά έτος . Μιλάμε δηλαδή για «ισχυρές» καλύψεις, ικανές να μας λύσουν τα χέρια.

Αλλά επειδή οι πάγιες, καθημερινές  ανάγκες ενός γονιού δεν είναι -ευτυχώς- τα σοβαρά περιστατικά νοσηλείας, η anytime παρέχει κάτι που μας φαντάζει ακόμα πιο χρήσιμο: Άμεση ιατρική βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο μέσω της γραμμής 1010, είτε για ιατρικές συμβουλές είτε για υγειονομική μεταφορά σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ελικόπτερο, αεροπλάνο.

Ενώ στο πρόγραμμα Child Care μπορεί να προστεθούν και καλύψεις επείγοντος περιστατικού, καθημερινών εξόδων γονέα και ποσοστού συμμετοχής διαγνωστικών εξετάσεων, που στις δύσκολες μέρες που διανύουμε είναι «τα αγκάθια» που μας δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την ζωή την ώρα της ανάγκης.

Accident Care

Εξάλλου υπάρχει και το πρόγραμμα Accident Care που καλύπτει έξοδα νοσηλείας από ατύχημα μέχρι και 20.000 ετησίως. και με την τηλεφωνική «Γραμμή Υγείας 1010», οποιαδήποτε ώρα και μέρα, γιατροί όλων των ειδικοτήτων μας καθοδηγήσουν και θα μας δίνουν συμβουλές για οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό υγείας.

Ποιοι μπορούν να ασφαλιστούν;

Στο πρόγραμμα Child Care…Μπορούν να ασφαλιστούν παιδιά από 30 ημερών – 14 ετών. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο περιλαμβάνει καλύψεις νοσοκομειακής περίθαλψης από παθήσεις και ατυχήματα. Κι εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και απλοποιημένα. Ενημερώνεται ο ενδιαφερόμενος για τις καλύψεις των προγραμμάτων Child Care και Accident Care μέσα από το anytime.gr ή στα τηλέφωνα 210 94 60000 & 801 11 30000. Στη συνέχεια, υπολογίζει τα ασφάλιστρα για το παιδί του και παίρνει προσφορά. Τέλος, όλα γίνονται τηλεφωνικά και παραλαμβάνει το συμβόλαιό, με όλα τα απαραίτητα έγγραφα με courier.

Σε μια εποχή που όλα είναι δύσκολα, ακριβά και περίπλοκα, είναι αναζωογοννητικό να μεταδίδουμε ειδήσεις που αφορούν παιδιά και μας χαρίζουν λίγη ηρεμία.