Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό, την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, και ώρα 10.00 πμ, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, στην Αθήνα, η Ομάδα Eιδικού Eνδιαφέροντος για τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων-Λογοθεραπευτών Ελλάδος, διοργανώνει ημερίδα με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα των Διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος.

Η ημερίδα είναι δωρεάν για τα άτομα με αυτισμό και τους γονείς ατόμων με αυτισμό. Για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους υπάρχει κόστος συμμετοχής 20 ευρώ.

Στο πρόγραμμα των ομιλιών της ημερίδας θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σχολείο.

Ποιοι θα μιλήσουν

Θα μιλήσουν επαγγελματίες από το χώρο της υγείας όπως παιδοψυχίατροι, και νοσηλευτές καθώς και της ειδικής αγωγής, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικοί παιδαγωγοί και θεατροπαιδαγωγοί.

Για επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος στο 2103848362 (ώρες 09.00 – 15.00) ή στο email epep@selle.gr.