“η έκτρωση ενός ομοφυλόφιλου παιδιού είναι πράξη πίστης” Σάλος στο facebook

  • Iatropedia
Να κάνουν έκτρωση εάν έχουν.. υποψίες ότι το παιδί τους που θα γεννηθεί, όταν μεγαλώσει θα γίνει ομοφυλόφιλο, καλούν φανατικοί Ιταλοί καθολικοί, όλους τους γονείς. Και πως θα καταλάβουν ότι θα γεννήσουν έναν μελλοντικό ομοφυλόφιλο; Αν το μωρό είναι τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο, τότε αυτό είναι ένα “δυνατό” σημάδι για τις μετέπειτα σεξουαλικές προτιμήσεις του μωρού τους. Οι φανατικοί καθολικοί, δημιούργησαν μάλιστα και γκρουπ στο facebook, το οποίο δυστυχώς έχει ήδη 485 like.

Τελικά η ανθρώπινη ανοησία δεν γνωρίζει ούτε θρησκείες ούτε έθνη. Τι και εάν είσαι καθολικός, τι και εάν είσαι ορθόδοξος, ή μουσουλμάνος, ή βουδιστής, πρέπει να ξέρεις ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταδικάσει μια ανθρώπινη ζωούλα, επειδή έτυχε να τυλιχθεί γύρω ο ομφάλιος λώρος. Κανείς δεν έχει επίσης το δικαίωμα να δολοφονήσει, ένα παιδί με την υποψία πως όταν μεγαλώσει θα γίνει ομοφυλόφιλο.

Στον τοίχο του γκρουπ, οι “πιστοί” έχουν αναρτήσει ήδη και πολλά σχόλια τους που υποστηρίζουν την άποψη τους. Σας μεταφέρουμε κάποια:

“Αύριο θα πω αντίο στον γιο μου που εδώ και 12 εβδομάδες προσβάλλει τη μήτρα μου. Δεν θα γεννηθεί ένας ακόμη ομοφυλόφιλος στον πλανήτη”. Ένα άλλο σχόλιο αναφέρει: “Η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια. Με την πράξη μας ξεριζώνουμε τον καρκίνο από τη ρίζα. Ξεφορτωθείτε το κακό που ο Διάβολος μεγαλώνει μέσα σας. Εμείς θα σας βοηθήσουμε χωρίς κρίση αλλά με την ευλογία Του.” και ένα άλλο: “Πολλοί άνθρωποι έχουν παραπλανηθεί από τους σοδομιστές, αλλά τώρα χάρη στην επιστήμη και τα θαύματα της, μπορούμε να το αποτρέψουμε αυτό.” Και το πιο ανατριχιαστικό: “Ναι ξέρω ότι η έκτρωση είναι κάτι το τρομερό, αλλά όταν γίνεται σε παιδιά που έχουν το γονίδιο του σοδομισμού, είναι μικρό το κακό”

Στον τοίχο του γκρουπ, το οποίο έχει φωτογραφία ένα κομποσχοίνι με ένα σταυρό και από κάτω μια άλλη με τον Πάπα να ευλογεί ένα παιδάκι, δίνονται και χρήσιμες οδηγίες για το πως να καταλάβουμε ότι κάποιο παιδί πρόκειται να γίνει ομοφυλόφιλο: “Τα έμβρυα (μωρά) που παραμένουν τυλιγμένα γύρω από τον ομφάλιο λώρο, είναι σίγουρα ομοφυλόφιλα.”

Σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα στην Ιταλία, έχει απαιτήσει να κλείσει αυτή η σελίδα στο facebook, ενώ και πολλοί πολιτικοί αλλά και διάφορες κοινότητες έχουν απαιτήσει το ίδιο. Η καθολική εκκλησία μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει θέση. Είναι χαρακτηριστικές οι κουβέντες του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου της Ρώμης: “Η έκτρωση είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα όσο και οδυνηρό για τις γυναίκες. Δεν μπορεί ο κάθε ανεύθυνος, ανώνυμα να ανεβάζει τέτοια πράγματα.