Φλόγα: 13 χρόνια δωρεές στα Ογκολογικά των Παίδων «H Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού»

  • Iatropedia newsroom
Παίδων
Η Φλόγα έχει καθιερωθεί πλέον ως βασικός πυλώνας στήριξης της λειτουργίας των Ογκολογικών Τμημάτων των Παιδιατρικών Νοσοκομείων "Η Αγία Σοφία" και "Π.& Α. Κυριακού".

Από το 2010 και μέχρι σήμερα, η «Φλόγα» Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια έχει πραγματοποιήσει δωρεές στα Ογκολογικά Tμήματα των Παιδιατρικών Νοσοκομείων «H Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού», για τις ανάγκες κάθε παιδιού που νοσεί από καρκίνο και έχει ανάγκη από όλες τις ειδικότητες και Τμήματα της Παιδιατρικής.

«Συμβάλλουμε ουσιαστικά στην αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας. Σε συνεργασία με τους γιατρούς μας, εντοπίζουμε και χρηματοδοτούμε πραγματικές ανάγκες και ελλείψεις των Ογκολογικών Τμημάτων που δεν καλύπτονται από την πολιτεία. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι οι γιατροί μας έχουν στη διάθεσή τους όλα τα κατάλληλα εφόδια και εργαλεία, ώστε τα παιδιά μας να λαμβάνουν αποτελεσματική θεραπεία χωρίς καθυστερήσεις», σημειώνουν τα μέλη του Συλλόγου «Φλόγα».

Από το 2010 και μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί πάνω από 6,5 εκατ. ευρώ στη Δημόσια Υγεία.

Δείτε αναλυτικά, που διατέθηκε το παραπάνω ποσό:

Επίσημα στοιχεία της Φλόγας

Η Φλόγα ελέγχεται από την Εταιρεία Ορκωτών Λογιστών Deloitte σύμφωνα με τα ΔΠΧΠ.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν στήριξη της Δημόσιας Υγείας και δεν περιλαμβάνουν έξοδα υποστήριξης των οικογενειών μας καθώς και έξοδα φιλοξενίας 50 παιδιών κάθε φορά με τους γονείς τους από την περιφέρεια.
Δεν περιλαμβάνονται μικρότερα ποσά για την καθημερινή προμήθεια αναλωσίμων, ηλεκτρικών συσκευών, αποστολής δειγμάτων ιστών στο εξωτερικό, παρακολούθηση συνεδρίων στο εξωτερικό ιατρών/νοσηλευτών, επιστημονικές δημοσιεύσεις  κ.λπ. στο ΕΛΠΙΔΑ.
Αναλυτική κατάσταση στα γραφεία της Φλόγας