Χατζηπατέρειο ίδρυμα: «Μη βλέπεις τι δεν μπορούμε να κάνουμε, κοίταξε τι μπορούμε να καταφέρουμε»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Με το παραπάνω σύνθημα πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2018 η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των παιδιών με αναπηρία του «Χατζηπατέρειου» ιδρύματος.

Οι θαυμάσιοι μικροί μαθητές του Χατζηπατέρειου παρουσίασαν, για πρώτη φορά, ένα Χριστουγεννιάτικο θεατρικό έργο και προσέφεραν όμορφες στιγμές με πολλά χαμόγελα και συγκίνηση.

Τα παιδιά του «Χατζηπατέρειου» παρουσίασαν την παράσταση «Φρικαντέλα – η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα» και τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα παρέα με τα σχολεία «Ελληνική Παιδεία» και «American Community Schools of Athens».

Στη Γιορτή παρευρέθηκαν οι: κ. Νίκη Κ. Κεραμέως – Υπεύθυνη του τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ν.Δ., και εκπρόσωποι των δήμων ( ο κ. Φώτης Παπαδόπουλος – Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Παιδείας Αθλητισμού και Πολιτισμού) Μεταμόρφωσης και (η κ. Κατερίνα Καραλή – Δημοτική Σύμβουλος πρόεδρος δημοτικής επιτροπής παιδείας) Κηφισιάς, που αποφάσισαν να επαναλάβουν την επίσκεψη, αυτή τη φορά για να συντονίσουν τις δράσεις στους με στόχο την  πολύπλευρη υποστήριξη του ιδρύματος και των παιδιών με αναπηρία.

Η γιορτή ήταν αφιερωμένη στον πολύτιμο εθελοντή του Χατζηπατέρειου ιδρύματος Αλέξανδρο Κατσαρή που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ήταν Παιδίατρος και Εθελοντής σε διάφορες κοινωφελείς δράσεις.

Στη συνέχεια ο Άγιος Βασίλης ( ο πρόεδρος του ιδρύματος κ. Γιάννης Χατζηπατέρας) μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ