Απίστευτο: Νοσοκομείο χρέωσε 35 ευρώ για να κρατήσει αγκαλιά το νεογέννητο παιδί του!

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο, από την μαρτυρία μια νέας μητέρας, η οποία μοιράστηκε στο διαδίκτυο αυτό που συνέβη σε εκείνη και τον σύζυγό της στο νοσοκομείο, όπου έφερε στον κόσμο το παιδί τους.

Όπως περιέγραψε η ίδια και όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που ανέβασε στο διαδίκτυο, το νοσοκομείο χρέωσε 35 ευρώ (40 δολάρια), επειδή… επέτρεψε στον πατέρα, να πάρει αγκαλιά το παιδί του μετά την γέννα!

νοσοκομείο

Αν δείτε προσεκτικά την φωτογραφία θα διακρίνετε την απίστευτη χρέωση, η οποία αναγράφεται ως “skin to skin after c-sec”, το οποίο με απλά λόγια σημείναι “επαφή δέρμα-με-δέρμα μετά την καισαρική τομή” (c-sec = caesarean section = καισαρική τομή).

Τα καλά νέα για το ζευγάρι ήταν ότι επειδή είχε ασφάλιση, τα περισσότερα έξοδα της καισαρικής ήταν καλυμμένα. Έτσι από τα 13.280 δολάρια (11.840 ευρώ) πλήρωσαν από την τσέπη τους 1.600 δολάρια (1.425 ευρώ).

Και σαν να μην έφταναν τα 35 ευρώ για να πάρει π πατέρας αγκαλιά το παιδί του που μόλις γεννήθηκε (!!!) το νοσοκομείο φαίνεται πως χρεώνει και άλλα 55 ευρώ (62 δολάρια) για την αμοιβή ενός… συμβούλου θηλασμού! Στην επίμαχη φωτογραφία αυτό αναγράφεται ως “ip lactation consultant”.

Όλα αυτά έγιναν σε νοσοκομείο στις ΗΠΑ. Τροφή για σκέψη…

http://houston.cbslocal.com