«Ανάβει» η Φλόγα και στον χώρο της Μόδας!

  • Iatropedia
Φιλανθρωπικό γκαλά στον πολυχώρο «Έβδομος» (Καραγιώργη Σερβίας 4, Στοά Καλλιγά) με σκοπό την υποστήριξη του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα πραγματοποπείται τηΔευτέρα 04/05 και ώρα 8.00 μμ.

Με πολλή αγάπη και μεράκι , η εκδήλωση αυτή παρουσιάζει πρωτότυπες δημιουργίες φορεμένες από «φίλους» της Φλόγας –επώνυμους επαγγελματίες του modeling, καθημερινούς ανθρώπους που «ανεβαίνουν» στην πασαρέλα αλλά και παιδιά- και υπόσχεται ένα «σικ» αποτέλεσμα και διασκέδαση με την συνοδεία μουσικής και ποτών.

Κυρίως όμως, υπόσχεται να δώσει ένα «μάθημα» θέλησης για προσφορά και κοινωνική αλληλεγγύη για τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!

H Φλόγα αποτελεί ένα καθαρά εθελοντικό σύλλογο γονιών παιδιών με καρκίνο. Η Φλόγα μετράει μέχρι και σήμερα 33 χρόνια δυναμικής παρουσίας και κοινωνικού έργου, με πολλαπλές δράσεις και πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την διαμόρφωση ενός ολιστικού πλαισίου σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας. Η Φλόγα από την ίδρυση της αγωνίζεται για τα δικαιώματα των παιδιών με καρκίνο και για την παροχή σε αυτά της καλύτερης δυνατής ιατρικής φροντίδας.