10.000 μπουφάν για παιδιά ευπαθών ομάδων

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων ο Διευθυντής του Οικονομικού Τμήματος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «STUF United Fund», κύριος Jeff Yao, παρουσία του εκπροσώπου της Ταϊπέι στην Ελλάδα, του Πρέσβυ Shih Nan Kuo, παρέδωσε στην Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, 10.000 παιδικά και εφηβικά μπουφάν τα οποία η «ΕΛΠΙΔΑ» θα διανείμει σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων ελληνόπουλα και προσφυγόπουλα που φιλοξενούνται στη χώρα μας, καθώς και σε παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «STUF United Fund» (STUF (“S”hare, “T”rust, “U”nited, and “F”amily) στέκεται στο πλευρό του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», στηρίζοντας την προσπάθειά του να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά που τη χρειάζονται.

Η κυρία Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε τον Πρέσβυ Shih Nan Kuo και τον κύριο Jeff Yao λέγοντας ότι η παρουσία τους στην Ογκολογική Μονάδα αποτελεί μεγάλη τιμή για την οικογένεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και εκφράζει την ευαισθησία τους για τα παιδιά που υποφέρουν, είτε πρόκειται για παιδιά που δίνουν τη μάχη τους ενάντια στον καρκίνο, είτε για παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων, είτε για προσφυγόπουλα.

«Σας ευχαριστώ θερμά, είπε η κυρία Βαρδινογιάννη, για το ενδιαφέρον σας για τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Σύλλογός μας και για την πρόθεσή σας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας χτίζοντας μια γέφυρα συνεργασίας προς όφελος των παιδιών. Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η πρωτοβουλία σας και η προσφορά σας καθώς αποτελεί πολύτιμη συνεισφορά στο έργο μας».

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης απονεμήθηκε στον Πρέσβυ Shih Nan Kuo η Τιμητική Πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και στον κύριο Jeff Yao το Μετάλλιο του Υποστηρικτή της «ΕΛΠΙΔΑΣ», κι εκείνοι παραλαμβάνοντάς το, αφού ευχαρίστησαν την κυρία Βαρδινογιάννη για τα καλά της λόγια και την τιμή που τους κάνει, δήλωσαν ότι θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του Συλλόγου.

Ο κύριος Jeff Yao εκ μέρους της «STUF United Fund» απένειμε στην κυρία Βαρδινογιάννη τιμητικό δίπλωμα για τη γενναιόδωρη συνεισφορά της στη διεθνή προσπάθεια για παροχή βοήθειας στους πρόσφυγες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ