Βραβείο Ανθρωπίνου Δυναμικού για την Abbvie

  • Iatropedia
Η βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie διακρίθηκε στην κατηγορία «Διαχείριση Αλλαγών» των Βραβείων Ανθρώπινου Δυναμικού, που απονεμήθηκαν για 15η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο των εργασιών του πρόσφατου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG. Το βραβείο αποτελεί επιβράβευση της AbbVie για την επιτυχημένη και καινοτόμο διαχείριση της εταιρείας, σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Η AbbVie ξεκίνησε τη λειτουργία της παγκοσμίως και στην Ελλάδα, ως ανεξάρτητη βιοφαρμακευτική εταιρεία, το 2013 ύστερα από το διαχωρισμό της από την Abbott Laboratories. Στα πλαίσια της αλλαγής αυτής, το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της AbbVie σχεδίασε μια σειρά δράσεων και διαδικασιών, προκειμένου να υλοποιηθεί με επιτυχία η διαδικασία αυτή και παράλληλα να υποστηρίξει ενεργά τη Διοίκηση της εταιρείας στη δημιουργία ενός νέου οργανισμού με στρατηγική, οργάνωση και κουλτούρα πλήρως εστιασμένες στην καινοτομία και στη διαρκή αναζήτηση πρωτοποριακών θεραπειών.

Ο κ. Θωμάς Κούγκουλος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της AbbVie, παραλαμβάνοντας το βραβείο, δήλωσε σχετικά: «Η δημιουργία μιας νέας, ανεξάρτητης εταιρείας, σε ένα δύσκολο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, ιδιαίτερα στον τομέα της Υγείας, όπου δραστηριοποιούμαστε, αποτελούσε για εμάς ένα δύσκολο στοίχημα, που καταφέραμε να κερδίσουμε. Με τη συνεχή και επίμονη προσπάθεια της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, αλλά και όλης της Διοικητικής Ομάδας της εταιρείας, μπορέσαμε να μετατρέψουμε την ανασφάλεια, που αναπόφευκτα συνοδεύει μια τόσο μεγάλη δομική αλλαγή, σε μία μοναδική ευκαιρία επιτυχίας. Κτίσαμε έναν οργανισμό με νέο εξειδικευμένο επιστημονικό προσανατολισμό και δημιουργήσαμε για τους εργαζομένους μας ένα καινοτόμο εργασιακό περιβάλλον, βασισμένο στη νέα εταιρική μας κουλτούρα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν