Βράβευση της Siemens Healthineers στα Prix Galien Greece 2019

  • Ρούλα Τσουλέα
Siemens Healthineers
Ένα ολοκληρωμένο σύστημα υβριδικού χειρουργείου της Siemens Healthineers βραβεύθηκε στα Prix Galien Greece 2019.

Η Siemens Healthineers Ελλάδος αναδείχθηκε νικήτρια στα Βραβεία Φαρμακευτικής Καινοτομίας Prix Galien Greece 2019, στην κατηγορία «Καλύτερο Προϊόν Ιατρικής Τεχνολογίας της Πενταετίας 2013-2017» με το προϊόν της nexaris Angio – MR – CT. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα υβριδικού χειρουργείου που ενσωματώνει αγγειογράφο, αξονικό τομογράφο και μαγνητικό τομογράφο, προσφέροντας στον ασθενή άμεση θεραπεία στον ελάχιστο χρόνο.

Ο κ. Γεώργιος Παναγιωταράκος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Siemens Healthineers σε Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα, δήλωσε για τη διάκριση: «Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους κλινικούς ιατρούς και στα νοσοκομεία πρωτοπόρες λύσεις που προάγουν την Ιατρική Ακριβείας, ώστε οι ασθενείς να λαμβάνουν την πλέον κατάλληλη και άμεση θεραπεία βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής τους. Η αναγνώριση από έναν καταξιωμένο θεσμό, όπως τα Prix Galien, του έργου της Siemens Healthineers και των υψηλής ποιότητας προϊόντων που παρέχουμε, ειδικά στην επεμβατική πράξη, τιμά την Εταιρεία και μας εμπνέει να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να διαμορφώνουμε το μέλλον της Υγείας».

Τα βραβεία Prix Galien Greece αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν εξαιρετικά φαρμακευτικά επιτεύγματα που οδηγούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής ή και σώζουν ζωές, μέσω της ανάπτυξης καινοτόμων σκευασμάτων και διαγνωστικών εργαλείων. Καθώς αποτελούν το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας διακεκριμένων επιστημόνων απ’ όλο τον κόσμο να αναδείξουν τα «καλύτερα των καλύτερων» φαρμακευτικά σκευάσματα και προϊόντα ιατρικής τεχνολογίας, χαρακτηρίζονται από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα εφάμιλλα των Βραβείων Νόμπελ.