ΒΙΑΝΕΞ και ΠΑΦΑΡΜ αγόρασαν 63 κωδικούς της Superfoods

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η ΒΙΑΝΕΞ και η ΠΑΦΑΡΜ εξαγόρασαν 50%-50% την εταιρεία Superfoods, δηλαδή ένα δυνατό brand name που έχει αναπτυχθεί από την εταιρία Astra Medical, με εμπνευστή τον Ι. Λιακόπουλος που αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου στη νέα αυτή συνεργασία με ελληνικό χρώμα.

Η επένδυση φαίνεται ότι ξεπερνάει τα 6 εκατ. ευρώ τα οποία αναμένει αν αποσβέσει μέσα στην επόμενη 3τία. Όσο για τις θέσεις εργασίας; Θα διατηρηθούν οι 18 θέσεις εργασίας, σε αυτές θα προστεθούν άμεσα άλλες 5 και θα ακολουθήσουν άλλες 20 προσλήψεις σε βάθος 2ετίας.

Πρόκειται για 63 κωδικούς προϊόντων, των οποίων η παραγωγή έως τώρα γινόταν σε τρεις χώρες, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα. Στόχος είναι τώρα η παραγωγή να μεταφερθεί στη χώρα μας.

«Οι βάσεις για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το νέο εγχείρημα, βρίσκονται αφενός στην πολυετή και εξειδικευμένη εμπειρία στο χώρο του φαρμάκου, που «κουβαλούν» η οικογένεια Γιαννακόπουλου και η οικογένεια Παπάζογλου, υπηρετώντας με συναίσθηση της ευθύνης τους, τη φροντίδα για την Υγεία και την ανθρώπινη ζωή.  Αφετέρου, οι πατριάρχες των δύο οικογενειών, ο Παύλος Γιαννακόπουλος και ο Γιώργος Παπάζογλου συνδέονται με φιλία δεκαετιών, πέρα από την δραστηριοποίησή τους σε έναν κοινό επιχειρηματικό χώρο», δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλους.

«Σήμερα ξεκινάει ένα καινούργιο ταξίδι, που έχει ως στόχο να ενισχύσει την υγεία, την ομορφιά και την ευεξία των καταναλωτών μέσα από τις φυσικές πρώτες ύλες και την ολοκληρωμένη σειρά των προϊόντων Superfoods. Έχουμε την ισχυρή πεποίθηση ότι η αποστολή μας θα μας καταστήσει τη Νο 1 επιλογή του τελικού καταναλωτή τόσο στην ελληνική αγορά, και γιατί όχι και του εξωτερικού», πρόσθεσε από την πλευρά ο Κώστας Παπάζογλου.

Ενώ όπως είπε ο Γ. Λιακόπουλος, δημιουργός των συμπληρωμάτων διατροφής, «η εξαγορά της Superfoods είναι για το επόμενο βήμα για την εταιρία, ώστε να ανοίξει τα φτερά της, η οποία σε έξι χρόνια έφθασε το τζίρο πολλών μεγάλων εταιριών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα».