«Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» Σάββατο- Κυριακή στην Πιερία στο Olympus Marathon

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Novο Νοrdisk Ελλάς με την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ), η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» δίνει το παρόν στον 14ο Olympus Marathon στο δήμο Δίου-Ολύμπου στην Πιερία.

Το Σάββατο 24 Ιουνίου, στις 19:00 στους παιδικούς αγώνες και την Κυριακή 25 Ιουνίου στην «Kόψη των Αετών» και στα «Ολύμπια Μονοπάτια» η ομάδα «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» θα δώσει το δικό της δυναμικό παρόν. Την ομάδα θα αποτελούν εργαζόμενοι της Novo Nordisk Hellas με επικεφαλής το Γενικό Διευθυντή της εταιρείας κ. Ολύμπιο Παπαδημητρίου, μέλη της Ένωσης Γονέων Παιδιών και Νέων με Διαβήτη καθώς και μέλη της Ένωσης Διαβητικών Ν. Πιερίας.

Η διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Novo Nordisk Ελλάς, κα Μαίρη Καραγεώργου, με αφορμή τον 14ο Olympus Marathon, δήλωσε: «Η εταιρεία μας συμμετέχει και τη φετινή χρονιά στα δρομικά γεγονότα του Olympus Marathon. Σκοπός μας είναι να εστιάσουμε στην ευαισθητοποίηση, να προάγουμε το μήνυμα για τη σημασία της πρόληψης και να αναδείξουμε τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του διαβήτη. Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε τις προσπάθειες μας απευθυνόμενοι τόσο στο ευρύ κοινό, όσο και στην Πολιτεία, προκειμένου να αναχαιτιστεί η πανδημία του αιώνα που ονομάζεται Σακχαρώδης διαβήτης». Πρεσβευτής του μηνύματος

«Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» είναι ο δημοφιλής παρουσιαστής/ηθοποιός Γιώργος Μητσικώστας, που τρέχει με την Ομάδα της Novo Nordisk Hellas και μας παροτρύνει να συμμετέχουμε στο δρομικό γεγονός, ακολουθώντας τις ιστορικές διαδρομές στο «Βουνό των Θεών»!.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν