Τιμητική διάκριση και τέσσερα χρυσά βραβεία για τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

  • Ρούλα Τσουλέα
Λουμίδη
Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη βραβεύθηκαν στα Coffee Business Awards 2022, τον μεγαλύτερο και εγκυρότερο  θεσμό της κοινότητας καφεστίασης, στον οποίο τιμήθηκαν οι επαγγελματίες του κλάδου που ξεχώρισαν το 2022

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη ξεχώρισαν στα Coffee Business Awards 2022, αποσπώντας τιμητική διάκριση ως «Top Greek Rejuvenated Coffee Brand» και τέσσερα χρυσά βραβεία, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή θέση της εταιρίας στην αγορά και την μετάβασή της στη νέα εποχή της καφεστίασης.

Τα Coffee Business Awards 2022 είναι ο μεγαλύτερος και εγκυρότερος θεσμός της κοινότητας καφεστίασης. Τίμησαν και βράβευσαν τους επαγγελματίες του κλάδου που ξεχώρισαν το 2022.

Η εφετινή χρονιά κλείνει για τα Καφεκοπτεία Λουμίδη με τον καλύτερο τρόπο καθώς διακρίθηκε με τέσσερα χρυσά βραβεία στις κατηγορίες:

  1. Top Athens Independent Coffee Shop
  2. Top Independent Coffee Shop Design
  3. Top Excellence in Service Independent Coffee Shop
  4. Top “Greek Coffee” Roaster Brand

Οι διακρίσεις αυτές θέτουν τα θεμέλια για μια ενθουσιώδη νέα χρονιά, γεμάτη δημιουργικότητα, νέα προϊόντα και εκλεκτό καφέ.

Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο γενικός εμπορικός διευθυντής των Καφεκοπτείων Λουμίδη Ιάσων Λουμίδης. «Η τιμητική διάκριση αυτή ανήκει σε όλη την οικογένεια των Καφεκοπτείων Λουμίδη», δήλωσε. «Έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, καθώς μας τιμά σε πολλαπλά επίπεδα και μας δίνει κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε την επωνυμία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, εδραιώνοντας ταυτόχρονα στην αγορά τη νέα, σύγχρονη εικόνα μας».