Συνεργασία InterMed & BeLive: Συμμαχίες που γεννούν ζωή!

  • Ρούλα Τσουλέα
InterMed
Η φαρμακοβομηχανία InterMed, μέλος του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), υποστηρίζει τον μη κυβερνητικό οργανισμό BELIVE, ο οποίος βοηθά υπογόνιμα ζευγάρια να τεκνοποιήσουν.

Η φαρμακοβομηχανία InterMed έχει την χαρά να ανακοινώσει ότι με την υποστήριξη-δωρεά της προς τη μη κυβερνητική οργάνωση BeLive, γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2021 ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Πρόκειται για το πρώτο παιδί οικογένειας που πραγματοποίησε την εξωσωματική θεραπεία και η οποία διαμένει στην Κέα (Τζιά).

Την παρακολούθηση και την θεραπεία εξωσωματικής ανέλαβε ο γυναικολόγος αναπαραγωγής κύριος Βασίλης Κελλάρης. Η εμβρυομεταφορά πραγματοποιήθηκε στις 14 Απριλίου 2021 στο μαιευτήριο Μητέρα.

Μέσα από την συνεργασία με την Οργάνωση και το Πρόγραμμα BELIVE των ιατρών Κελλάρη και Χηνιάδη, ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), εκφράζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το αποτύπωμα της κοινωνικής του ευαισθησίας και προσφοράς. Το BeLive στηρίζει υπογόνιμα ζευγάρια, κάνοντας πράξη το όνειρό τους για δημιουργία οικογένειας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΟΦΕΤ με το BeLive, η InterMed κάλυψε πρόσφατα τα διατροφικά συμπληρώματα 30 υπογόνιμων ζευγαριών, για την προετοιμασία των κύκλων εξωσωματικής τους.

Στο μονοπάτι της βιώσιμης ανάπτυξης

Στον ΟΦΕΤ, εκτός από τις φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA & InterMed, ανήκουν επίσης η εμπορική εταιρεία στην Κύπρο Pharmabelle και η πρότυπη βιομηχανία εκχύλισης φαρμακευτικών φυτών UniHerbo.

Ο Όμιλος απασχολεί 570 εργαζομένους, ενώ οι UNI-PHARMAκαι InterMed εξάγουν σε περισσότερες από 66 χώρες με τα brandname by UNI-PHARMA & by InterMed.

Οι Uni-pharma & InterMed αποτελούν μέλη του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών (United Nations Global Compact). Έχουν ευθυγραμμίσει τις λειτουργίες τους με τις διακηρυγμένες Αρχές του, στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των συνθηκών εργασίας, του περιβάλλοντος, της καταπολέμησης της διαφθοράς, των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης και της κλιματικής αλλαγής.

Η TELEIA φιλοσοφία του ΟΦΕΤ

Το σύνθημα TELEIA, αποτελεί το ακρωνύμιο της φιλοσοφίας του ΟΦΕΤ και αφορά στις εταιρικές ΑΞΙΕΣ, μεταφράζεται δε, ως εξής: Ομαδικότητα – Teamwork, Αδιαπραγμάτευτη Ηθική – Ethos, Διαρκή Μάθηση- Learning, Αριστεία-Excellence, Καινοτομία- Innovation  και Υπευθυνότητα – Accountability.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος και CEO του ΟΦΕΤ, φαρμακοποιός MSc, πρόεδρος του Global Compact Network Hellas και μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ κυρία Ιουλία Τσέτη: «Βαδίζοντας σε μία εποχή γεμάτη προκλήσεις, η βιώσιμη ανάπτυξη, η αλληλεγγύη και η κοινωνική υπευθυνότητα, αποτελούν τα βασικά οχυρά μας. Η επόμενη ημέρα μετά από μία σοβαρή κρίση, δεν είναι πάντα εύκολη, αλλά αξίζει να προσπαθήσουμε γι’ αυτή. Δημιουργούμε προϊόντα με προστιθέμενη αξία για την κοινωνία, τη δημόσια υγεία και την οικονομία. Στόχος μας πάντα, είναι ο σεβασμός στον Άνθρωπο και στο περιβάλλον. Γι’ αυτό και το σύνθημά μας, ΟΦΕΤ- Αξία για τον Άνθρωπο Ευθύνη για την Κοινωνία, είναι περισσότερο από ποτέ επίκαιρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν