Στήριξη του Νοσοκομείου Αττικόν από την Ένωση Πλοιοκτητών Ρυμουλκών

  • Iatropedia newsroom
Ένωση Πλοιοκτητών Ρυμουλκών
Οι εταιρείες-μέλη της Ένωσης Megatugs Salvage & Towage και Zouros Group προχώρησαν στην δωρεά συσκευών παροχής υψηλής ροής μειγμάτων αέρα/οξυγόνου και των αναλωσίμων του.

Πρωτοβουλία στήριξης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αττικόν με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ανέλαβε η Ελληνική Ένωση Πλοιοκτητών Ρυμουλκών, Ναυαγοσωστικών, Αντιρρυπαντικών & Πλοίων Υποστήριξης Υπεράκτιων Εγκαταστάσεων.

Ειδικότερα, οι εταιρείες-μέλη της Megatugs Salvage & Towage και Zouros Group προχώρησαν στη δωρεά:

  • Επτά συσκευών παροχής υψηλής ροής μειγμάτων αέρα/οξυγόνου με ενσωματωμένο υγραντήρα AIRVO2
  • 221 σετ κυκλώματος και ρινικής κάνουλας των συγκεκριμένων συσκευών
  • Αναλωσίμων υλικών για τη λειτουργία των παραπάνω συσκευών παροχής υψηλής ροής μειγμάτων αέρα/οξυγόνου

Η συνολική αξία της δωρεάς ανέρχεται σε 65.000 ευρώ.

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στις δύσκολες στιγμές και τις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε όλοι να μπορούμε και εμείς από την πλευρά μας να συμβάλουμε στην κρίσιμη μάχη που δίνει το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο καθημερινός αγώνας ιατρών και νοσηλευτών για την υγειονομική διαχείριση και θεραπεία των τραγικών συνεπειών της πανδημίας του Covid-19 στη χώρα μας, αποτελεί έμπνευση για όλους μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Παύλος Ξηραδάκης.

Η Ελληνική Ένωση Πλοιοκτητών Ρυμουλκών, Ναυαγοσωστικών, Αντιρρυπαντικών & Πλοίων Υποστήριξης Υπεράκτιων Εγκαταστάσεων δημιουργήθηκε το 1980. Αποτελεί τον αξιόπιστο εκπρόσωπο των πλοιοκτητών ρυμουλκών και ναυαγοσωστικών πλοίων στην Ελλάδα. Κεντρικό σκοπό της Ένωσης αποτελεί η παροχή ποιοτικών και σύγχρονων υπηρεσιών στους τομείς της ρυμούλκησης, της επιθαλάσσιας αρωγής, της ναυαγιαίρεσης και της προστασίας του θαλασσίου περιβάλλοντος.