Στήριξη της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του AIDS από την Coffee Island

  • Ρούλα Τσουλέα
AIDS
Η εταιρεία ενισχύει τις προσπάθειες της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS (E.E.M.A.A.) και συμμετέχει στις δράσεις ενημέρωσης που σχεδιάζει.

Με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου που έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, η Coffee Island στέκεται αρωγός στο σημαντικό έργο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS (E.E.M.A.A.).

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ενημέρωσης ως το πρώτο και σημαντικό βήμα για την κατανόηση και πρόληψη του HIV, η εταιρεία συμμετέχει ως Χορηγός Επικοινωνίας των φετινών δράσεων του φορέα με στόχο την εκπαίδευση του κοινού.

Με σεβασμό απέναντι σε όσους νοσούν και εκείνους που τους φροντίζουν, η Coffee Island φέτος υποστηρίζει ενεργά τις προσπάθειες ευαισθητοποίησης που καταβάλλει η E.E.M.A.A., συνεισφέροντας θετικά στην καταπολέμηση αυτής της παγκόσμιας πρόκλησης.

Έτσι, με αφοσίωση πάντα στον άνθρωπο, συνεχίζει και στηρίζει δράσεις που προάγουν την κοινωνική ευημερία, ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του κοινωνικού συνόλου, δημιουργώντας ευκαιρίες για όλους τους ανθρώπους.

Η E.E.M.A.A., που δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια για την καταπολέμηση του HIV, αναλαμβάνει και για φέτος πολλαπλές δράσεις που αφορούν στην ενημέρωση του κοινού. Επιπλέον, 1-3 Δεκεμβρίου 2023 διοργανώνει το 35ο Πανελλήνιο Συνέδριο AIDS με μήνυμα: «Ξεπερνάμε τα εμπόδια – Προχωράμε μπροστά», το οποίο είναι ανοιχτό στο κοινό.