Σημαντική βράβευση του ΟΦΕΤ στα ετήσια βραβεία Creative Greece 2019

  • Γιάννα Σουλάκη
ΟΦΕΤ
Μία σημαντική βράβευση για τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) έλαβε χώρα στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων CREATIVE GREECE 2019.

Μία σημαντική διάκριση πέτυχε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη – ΟΦΕΤ, ο οποίος βραβεύθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου στο πλαίσιο της ετήσιας διοργάνωσης CREATIVE GREECE 2019, που οργάνωσε ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing στο ξενοδοχείο Hilton.

«Η Ελλάδα της εξωστρέφειας και της δημιουργικότητας, βρίσκει την καλύτερη έκφρασή της στο πρόσωπο του ΟΦΕΤ, ο οποίος με τις φαρμακοβιομηχανίες του Uni-pharma & InterMed αλλά και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο, Pharmabelle, δείχνει εδώ και χρόνια τον δρόμο της δυναμικής ανάπτυξης», τόνισαν οι διοργανωτές.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου κυρία Ιουλία Τσέτη παραλαμβάνοντας το βραβείο, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την διάκριση σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Στα χρόνια της ελληνικής ύφεσης ο ΟΦΕΤ με τις βιομηχανίες του Uni-pharma & InterMed αντιστάθηκε με σθένος, υλοποιώντας ένα τεράστιο επενδυτικό έργο ύψους 80 εκατ. ευρώ και πλέον, δίνοντας υπεραξία στην οικονομία, στο βιομηχανικό ιστό της χώρας καθώς και στην αγορά εργασίας. Σήμερα, ο Όμιλος απασχολεί πάνω από 500 εργαζομένους, έχει ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση ενός νέου επενδυτικού πλάνου 15 εκατ. ευρώ για την τριετία 2019-2021, ενώ παράλληλα εξάγει σε πάνω από 60 απαιτητικές αγορές του εξωτερικού».

Η κυρία Τσέτη ανακοίνωσε επίσης τη δημιουργία σε σύντομο χρονικό διάστημα, μιας νέας μονάδας εκχυλισμάτων φαρμακευτικών φυτών, της Uniherbo στην περιοχή των Οινοφύτων, η οποία θα λειτουργεί παράλληλα και ως Ινστιτούτο Μελέτης με εκπαιδευτικό χαρακτήρα για φοιτητές.

Η κυρία Ιουλία Τσέτη, παρέλαβε το βραβείο από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών κ. Κωνσταντίνο Μπίτσιο.