Σημαντική βράβευση του ΟΦΕΤ στα ετήσια βραβεία Creative Greece 2019

ΟΦΕΤ
Μία σημαντική βράβευση για τον Όμιλο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ) έλαβε χώρα στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων CREATIVE GREECE 2019.

Μία σημαντική διάκριση πέτυχε ο Όμιλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη - ΟΦΕΤ, ο οποίος βραβεύθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου στο πλαίσιο της ετήσιας διοργάνωσης CREATIVE GREECE 2019, που οργάνωσε ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing στο ξενοδοχείο Hilton.

"Η Ελλάδα της εξωστρέφειας και της δημιουργικότητας, βρίσκει την καλύτερη έκφρασή της στο πρόσωπο του ΟΦΕΤ, ο οποίος με τις φαρμακοβιομηχανίες του Uni-pharma & InterMed αλλά και την εμπορική εταιρεία στην Κύπρο, Pharmabelle, δείχνει εδώ και χρόνια τον δρόμο της δυναμικής ανάπτυξης", τόνισαν οι διοργανωτές.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου κυρία Ιουλία Τσέτη παραλαμβάνοντας το βραβείο, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την διάκριση σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Στα χρόνια της ελληνικής ύφεσης ο ΟΦΕΤ με τις βιομηχανίες του Uni-pharma & InterMed αντιστάθηκε με σθένος, υλοποιώντας ένα τεράστιο επενδυτικό έργο ύψους 80 εκατ. ευρώ και πλέον, δίνοντας υπεραξία στην οικονομία, στο βιομηχανικό ιστό της χώρας καθώς και στην αγορά εργασίας. Σήμερα, ο Όμιλος απασχολεί πάνω από 500 εργαζομένους, έχει ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση ενός νέου επενδυτικού πλάνου 15 εκατ. ευρώ για την τριετία 2019-2021, ενώ παράλληλα εξάγει σε πάνω από 60 απαιτητικές αγορές του εξωτερικού».

Η κυρία Τσέτη ανακοίνωσε επίσης τη δημιουργία σε σύντομο χρονικό διάστημα, μιας νέας μονάδας εκχυλισμάτων φαρμακευτικών φυτών, της Uniherbo στην περιοχή των Οινοφύτων, η οποία θα λειτουργεί παράλληλα και ως Ινστιτούτο Μελέτης με εκπαιδευτικό χαρακτήρα για φοιτητές.

Η κυρία Ιουλία Τσέτη, παρέλαβε το βραβείο από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών κ. Κωνσταντίνο Μπίτσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν