ΣΦΕΕ: Σεμινάριο για την Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας (HTA)

  • Ρούλα Τσουλέα
Novo Nordisk
Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας (HTA) οργανώθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ).

Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και σε συνεργασία με Διεθνώς Αναγνωρισμένο Εκπαιδευτικό Οργανισμό με έδρα στην Ελβετία οργανώθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας (HTA).

Το σεμινάριο που είχε τίτλο «Market Access και HTA: τι πρέπει να γνωρίζουμε» παρακολούθησαν είκοσι πέντε (25) στελέχη εταιριών μελών του ΣΦΕΕ. Οι έγκριτοι ομιλητές, η Δρ. Mira Pavlovic και ο Δρ. David Danko, ανέλυσαν τις νεότερες τάσεις στην Αξιολόγηση Τεχνολογιών Υγείας σε διεθνές επίπεδο, καθώς και πως οι εταιρίες πρέπει να αντιμετωπίσουν τις εξελίξεις στην τιμολόγηση και αποζημίωση των νέων θεραπειών.

Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και οι εταιρίες μέλη του εστιάζουν στο ανθρώπινο δυναμικό, καθώς η επένδυση σε αυτό αποτελεί την καλύτερη στρατηγική επένδυση για το μέλλον και το όραμα του κλάδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν