Ψωρίαση: Ανανεωμένη ιστοσελίδα του Σωματείου Ασθενών ΚΑΛΥΨΩ

  • Iatropedia newsroom
ψωρίαση
Η νέα ιστοσελίδα συμπεριλαμβάνει έξι βασικές ενότητες, γραμμένες σε απλή και κατανοητή γλώσσα. Η δομή αυτή αποσκοπεί στην ενίσχυση του κεντρικού μηνύματος του Συλλόγου ΚΑΛΥΨΩ που είναι «Οι πληροφορίες μεταδίδονται, η ψωρίαση όχι».

Μία νέα, σύγχρονη, δυναμική  και λειτουργικά εύκολη στην πλοήγηση ιστοσελίδα δημιούργησε το Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση ΚΑΛΥΨΩ. Η ανανέωση αποσκοπεί στην διευκόλυνση της ενημέρωσης των ασθενών και της επικοινωνίας τους με τον Σύλλογο.

Η δομή της νέας ιστοσελίδας συμπεριλαμβάνει έξι βασικές ενότητες, γραμμένες σε απλή και κατανοητή γλώσσα. Η δομή αυτή αποσκοπεί στην ενίσχυση του κεντρικού μηνύματος του Συλλόγου ΚΑΛΥΨΩ που είναι «Οι πληροφορίες μεταδίδονται, η ψωρίαση όχι».

Στην πρώτη ενότητα παρουσιάζονται αναλυτικά η αποστολή και το όραμά  του ΚΑΛΥΨΩ, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιό του. Παρουσιάζονται επίσης η Επιστημονική Επιτροπή, η ομάδα Ψυχολογικής Υποστήριξης και οι χορηγοί.

Οι δύο επόμενες ενότητες είναι αφιερωμένες στην ενημέρωση για την ψωρίαση. Τιτλοφορούνται «Ψωρίαση» και «Χρήσιμα». Μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνουν στοιχεία για τις μορφές της νόσου, τους τρόπους αντιμετώπισή της, καθώς και συμβουλές και απαντήσεις σε συχνά ερωτήματα. Ακολουθούν οι ενότητες με:

  • Τις δράσεις του Συλλόγου
  • Τις ανακοινώσεις
  • Την εγγραφή νέων μελών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με τον Σύλλογο και να εγγραφούν, ώστε να λαμβάνουν το ενημερωτικό δελτίο του (Newsletter).

Γραμμή τηλεφωνικής υποστήριξης

Το Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με Ψωρίαση ΚΑΛΥΨΩ ιδρύθηκε το 2004. Σκοπός του είναι η διαρκής ενημέρωση και η ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα. Αποσκοπεί επίσης στην κοινωνική αποστιγματοποίηση της νόσου.

Το Σωματείο ΚΑΛΥΨΩ λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης στο 210 721 2002. Το e-mail επικοινωνίας είναι info@kalipso.gr

Την ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.kalipso.gr/. Η ανανέωσή της έγινε με την χορηγία της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis.