«Πρωταθλητής» της ελληνικής οικονομίας ο Όμιλος ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ

  • Iatropedia newsroom
ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ
Ο Όμιλος ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ αναδείχθηκε ως Greek Business Champion στο θεσμό «Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας 2023».

Ήταν, δε, ο μοναδικός φορέας υπηρεσιών υγείας στην κατηγορία αυτή, στην οποία επιβραβεύονται οι επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ και αύξηση μεγαλύτερη από 10%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων.

Το βραβείο του «πρωταθλητή» παρέλαβε ο κ. Νίκος Μαραθιάς, Chief Operating Officer (COO) του Ομίλου, ο οποίος δήλωσε: «Η ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ έχει από την ίδρυσή της πρωταγωνιστικό ρόλο στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Βασικοί πυλώνες της επιτυχίας μας είναι η καινοτομία, η ποιότητα και βέβαια οι άνθρωποί μας. Στη νέα της εποχή, η ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ αγκαλιάζει συνολικά την υγεία και τη φιλοσοφία της ποιότητας ζωής, εισάγοντας πρωτοποριακές υπηρεσίες για όλους».

Στην εκδήλωση απονομής των βραβείων παραβρέθηκαν ακόμη η κ. Ασπασία Παπαδάκη, Εμπορική Διευθύντρια και ο κ. Γιάννης Σκεπαρνιάς, Διευθυντής Ανάπτυξης του Ομίλου.

ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ

Η ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ιδρύθηκε το 1981, ως ένα μικρό εξειδικευμένο ενδοκρινολογικό εργαστήριο. Ήταν το πρώτο εργαστήριο που εισήγαγε τις ραδιοαναλύσεις στους προσδιορισμούς ορμονών και την εφαρμογή μεθόδων εσωτερικού ποιοτικού ελέγχου. Μέσα σε 5 χρόνια, το μικρό εργαστήριο εξελίχθηκε στο πρώτο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο στη χώρα μας.

42 χρόνια μετά, ο Όμιλος ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ βρίσκεται στην κορυφή της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης, με πολλαπλές διακρίσεις και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια.

Είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, με 72 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 Γενικές Κλινικές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 2 Διατροφολογικά και ένα Εργομετρικό Κέντρο, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών και 4 Οδοντιατρεία.

Κάθε χρόνο, πάνω από 3 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται τις υπηρεσίες του Ομίλου ο οποίος απασχολεί 3.000 εργαζομένους, ανάμεσά τους 700 γιατρούς με άρτια κατάρτιση με μεγάλη εμπειρία.

Τα Κεντρικά Εργαστήρια του Ομίλου ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, είναι ανάμεσα στα κορυφαία της Ευρώπης, με αυξημένες δυνατότητες διαχείρισης των δειγμάτων και ταχύτατης έκδοσης των αποτελεσμάτων.

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, ο Όμιλος ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ξεχώρισε για την αξιοπιστία των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, η οποία επιτυγχάνεται με εσωτερικό κλινικό ποιοτικό έλεγχο, προγράμματα εξωτερικής ποιοτικής αξιολόγησης για όλες τις εργαστηριακές ειδικότητες και με συνδυασμό πιστοποιήσεων και διαπιστεύσεων.

Ο Όμιλος επενδύει διαχρονικά σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και σε πρωτοποριακά ψηφιακά εργαλεία: Ο Ψηφιακός Φάκελος Υγείας εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην ΠΦΥ από τη ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ και παρέχει άμεση και ασφαλή πρόσβαση στα ιατρικά δεδομένα και το ιστορικό εξετάσεων.

Στη νέα της εποχή, η ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ προσεγγίζει ολιστικά την Υγεία και την Πρόληψη, υπηρετώντας πάντα το όραμα της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών.