Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας DEMO: Για άλλη μία χρονιά στήριξε την Ομάδα Αιγαίου

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας DEMO και σύμφωνα με τη στρατηγική της να στηρίζει τα Αγροτικά Ιατρεία μικρών νησιών του Αιγαίου, η DEMO συμμετέχει ως χορηγός στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού, σκευασμάτων και αναλωσίμων για το Αγροτικό Ιατρείο των Φούρνων.

Ο 23ος Διάπλους Αιγαίου Πελάγους ξεκίνησε την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 και διήρκεσε 12 ημέρες, μέχρι και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017.Η Ομάδα Αιγαίου διάνυσε πάνω από 450 ναυτικά μίλια και επισκέφτηκε 7 νησιά στα οποία θα διενεργήθηκαν ιατρικές, αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις των κατοίκων. Στο πλαίσιο αυτό η DEMO απαντώντας σε αίτημα της Ομάδας Αιγαίου υποστηρίζει τις ανάγκες των κατοίκων ενισχύοντας οικονομικά το Αγροτικό Ιατρείο του νησιού Φούρνοι.

Υπενθυμίζουμε ότι και πέρυσι η εταιρεία είχε δωρίσει στην Ομάδα ένα δερματοσκόπιο για τις εξετάσεις που πραγματοποίησαν οι γιατροί στα νησιά που επισκέφθηκαν, ενώ ιατρικό εξοπλισμό, μηχανήματα και αναλώσιμα είχε στείλει η DEMO απευθείας στο νησί Μαράθι.

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων στην Ελλάδα, με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων. Το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της DEMO μπορείτε να το δείτε στο site της εταιρείας www.demo.gr αλλά και στη σελίδα της στο Facebook

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν