ΠΕΦ: H ελληνική φαρμακοβιομηχανία σύμμαχος στο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

  • Ρούλα Τσουλέα
ΠΕΦ
Οι εργαζόμενοι των εταιρειών-μελών της ΠΕΦ συγκέντρωσαν περισσότερους από 3 τόνους τροφίμων, που αντιστοιχούν σε περισσότερες από 51.000 μερίδες φαγητού, που θα διατεθούν για τα παιδιά και τις οικογένειές τους που στηρίζει η Ένωση.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) ένωσε τις δυνάμεις της με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και στήριξε έμπρακτα το έργο της.

Μέσω της δράσης «Food Drive» η ΠΕΦ εξασφάλισε την πρόσβαση των παιδιών και των οικογενειών που στηρίζει η Ένωση σε βασικά αγαθά. Στο πλαίσιο της δράσης συγκεντρώνονται κάθε χρόνο σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη αγαθά ζωτικής σημασίας. Τα αγαθά αυτά μοιράζονται στη συνέχεια στους φορείς παιδικής προστασίας και στα φιλανθρωπικά σωματεία που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Η ανταπόκριση των εργαζομένων των εταιρειών-μελών της ΠΕΦ ήταν για μία ακόμα φορά συγκινητική. Συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 3 τόνοι τροφίμων, οι οποίοι εξασφαλίζουν περισσότερες από 51.000 μερίδες φαγητού για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

ΠΕΦ

«Είναι η πέμπτη χρονιά που έχουμε στο πλάι μας την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας στη δράση για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για φορείς παιδικής προστασίας σε όλη την Ελλάδα», δήλωσε η κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί με την υποστήριξη της ΠΕΦ μπορούμε να συνεχίσουμε τα προγράμματά μας ώστε να βοηθάμε ολοένα περισσότερα παιδιά στην Ελλάδα».

«Η ΠΕΦ και οι εταιρείες-μέλη της θα συνεχίσουν να στέκονται δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΕΦ κ. Θεόδωρος Τρύφων. «Η κοινωνία μας διέρχεται μια ακόμα κρίση. Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία θα συνεχίσει να δρα ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος με στόχο τη διασφάλιση πρόσβασης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στα απαραίτητα αγαθά».