Ομάδα Αιγαίου: Τοποθέτηση ράμπας για μη υποβοηθούμενη θαλάσσια πρόσβαση στην Ανάφη

  • Ρούλα Τσουλέα
ράμπα
Η ράμπα δημιουργεί μια προσβάσιμη παραλία στα άτομα με κινητικά προβλήματα. Την Προσέφερε η εταιρεία Bayer Hellas, στο πλαίσιο στήριξης της Ομάδας Αιγαίου.

Μία ράμπα για μη υποβοηθούμενη θαλάσσια πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα παρέδωσε στους κατοίκους της Ανάφης η εταιρεία Bayer Ελλάς, στο πλαίσιο των δράσεων που αναλαμβάνει υποστηρίζοντας το έργο της Ομάδας Αιγαίου.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η ράμπα δημιουργεί μια προσβάσιμη παραλία σε όλους, ώστε να απολαμβάνουν απρόσκοπτα τις εκπληκτικές ομορφιές της Ανάφης. Θα ωφελήσει επίσης τους κατοίκους, καθώς θα ικανοποιήσει τους επισκέπτες με κινητικά προβλήματα, αυξάνοντας τον τουρισμό στο μικρό νησί των Κυκλάδων και ενισχύονταςτην τοπική κοινωνία.

Επιπλέον, προωθείται με αυτόν τον τρόπο μια κουλτούρα κατανόησης,  σεβασμού αλλά και ίσων δικαιωμάτων και ευκαιριών για όλους.

Είναι η ενδέκατη χρονιά που η Bayer Ελλάς υποστηρίζει την Ομάδα Αιγαίου. Η εταιρεία συμμετείχε στον 29ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, που διενεργήθηκε από τις 4 έως και τις 14 Μαΐου 2023.

«Η Bayer Ελλάς, συνταξιδιώτης της Ομάδας Αιγαίου και του πολύτιμου έργου της για παραπάνω από μια δεκαετία, αποδεικνύει έμπρακτα με κάθε δράση της την αφοσίωσή της στον άνθρωπο και στο όραμά της για «Υγεία και Τροφή για Όλους»», δήλωσε η κυρία Σόνια Μουσαβερέ, διευθύντρια του Τμήματος Επικοινωνίας της Bayer Ελλάς και υπεύθυνη των Προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Και πρόσθεσε: «Υποστηρίζουμε συνεχώς πρωτοβουλίες που στοχεύουν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής των Ελλήνων τα τελευταία 65 χρόνια. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Για αυτόν τον λόγο, η Bayer Ελλάς, συμμετείχε  και στον φετινό 29ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους με την κατασκευή της ράμπας για μη υποβοηθούμενη θαλάσσια πρόσβαση σε άτομα με κινητικά προβλήματα, ελπίζοντας έτσι να συμβάλουμε στην άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν τις ομορφιές  της ελληνικής θάλασσας».