Ολοκλήρωση του ετήσιου θεσμού DEMO Business Days 2022

  • Ρούλα Τσουλέα
DEMO
Πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία και τους χώρους παραγωγής της DEMO, με σκοπό την γνωριμία των αποφοίτων σχετικών ειδικοτήτων με το επιχειρείν της εταιρείας

Την επιτυχή ολοκλήρωση του ετήσιου προγράμματος επαγγελματικού προσανατολισμού «Business Days», που διοργανώνει επί σειρά ετών σε συνεργασία με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας, ανακοίνωσε η φαρμακοβιομηχανία DEMO.

Στην ολοήμερη εκδήλωση καριέρας που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της DEMO στο Κρυονέρι, 35 απόφοιτοι χημικοί, χημικοί μηχανικοί, φαρμακοποιοί και βιολόγοι είχαν τη δυνατότητα:

  • Να συνομιλήσουν με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας
  • Να ενημερωθούν λεπτομερώς για το προφίλ και τις επιχειρηματικές δραστηριότητές της
  • Να ξεναγηθούν στις μονάδες παραγωγές και τα σύγχρονα εργαστήρια
  • Να συζητήσουν για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει η DEMO

Ο θεσμός Business Days διαγράφει πολυετή ιστορία. Άρχισε στα μέσα της δεκαετίας του ’70 από τον κ. Ιορδάνη Λαδόπουλο, π. Καθηγητή ΑΣΟΕΕ. Η φιλοσοφία του ήταν η σύνδεση μεταξύ του πανεπιστημίου και του κόσμου των επιχειρήσεων, με στόχο την ολοκληρωμένη κατάρτιση των φοιτητών, τόσο με θεωρητικές όσο και με πρακτικές γνώσεις.

Τους συμμετέχοντες χαιρέτισε η κυρία Στέλλα Δέμου, αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της DEMO, η οποία μοιράστηκε το όραμα της εταιρείας για διατήρηση της ηγετικής θέσης στον κλάδο του φαρμάκου και τις αξίες που διέπουν τη λειτουργία της, μεταξύ των οποίων η καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και η υπεύθυνη ανταλλαγή γνώσης.

«Στη DEMO έχουμε ξεκινήσει ένα συναρπαστικό ταξίδι ανάπτυξης. Ελπίζουμε ότι θα είστε συνταξιδιώτες μας σε αυτό», τόνισε. Και παρότρυνε τους παρευρισκόμενους να ενεργούν πάντα με επαγγελματικό ήθος και ακεραιότητα.

Και πρόγραμμα υποτροφιών

«Αποτελεί μέρος της κουλτούρας μας η πραγματοποίηση ενεργειών και δράσεων που ενθαρρύνουν τα λαμπρά μυαλά του Αύριο να εμπλουτίσουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις και να αποκτήσουν το βάπτισμα του πυρός σε ρεαλιστικές εργασιακές συνθήκες», δήλωσε η κυρία Μπέττυ Αραμπατζή, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στη DEMO.

Η DEMO διατηρεί στενή σχέση με την επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα. Στηρίζει και συμμετέχει σε προγράμματα για την εξειδίκευση και καλύτερη εκπαίδευση των νέων επιστημόνων στα ελληνικά πανεπιστήμια. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία έχει δημιουργήσει εδώ και 5 χρόνια το πρόγραμμα υποτροφιών και πρακτικής άσκησης «Start Your Journey».

Μέσω αυτού ενισχύει αριστούχους νέους και νέες επιστήμονες έως 29 ετών στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Στόχοι του προγράμματος είναι:

  • Η προαγωγή της επιστήμης
  • Η ενίσχυση του φαρμακευτικού κλάδου
  • Η δημιουργία ευκαιριών για τους νέους στην Ελλάδα

 

Φωτογραφία: Στελέχη του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της DEMO φωτογραφίζονται με τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν