Οι UNI-PHARMA και InterMed αναδείχθηκαν ως κορυφαίοι εργοδότες στην Ελλάδα

  • Ρούλα Τσουλέα
UNI-PHARMA
Είναι η δεύτερη χρονιά που διακρίνονται στον θεσμό Top Employer οι δύο εταιρείες, οι οποίες είναι οι μοναδικές ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες μεταξύ 2.300 οργανισμών.

Μία σημαντική, παγκόσμια διάκριση κατέκτησαν οι εταιρείες UNI-PHARMA και InterMed του Ομίλου Τσέτη, καθώς αναδείχθηκαν Top Employers στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Πρόκειται για τις μοναδικές ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση μεταξύ 2.300 οργανισμών σε 121 χώρες του κόσμου. Το παγκόσμιο, ανεξάρτητο ίδρυμα Top Employers Institute πιστοποιεί οργανισμούς για τις βέλτιστες πρακτικές του ανθρώπινου δυναμικού.

Η σχετική αξιολόγηση γίνεται με βάση την «Έρευνα Βέλτιστων Πρακτικών HR». Η έρευνα καλύπτει έξι τομείς ανθρώπινου δυναμικού που αποτελούνται από 20 θέματα, όπως ενδεικτικά:

  • Στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού
  • Εργασιακό περιβάλλον
  • Απόκτηση ταλέντων
  • Εκπαίδευση
  • Διαφορετικότητα, ισότητα και ένταξη
  • Ευεξία

Η σχετική τελετή πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 2024 στο Παρίσι, στο φημισμένο θέατρο του 19ου αιώνα Le Trianon.

«Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι γι’ αυτήν την πιστοποίηση παγκόσμιας εμβέλειας. Το γεγονός ότι είμαστε για 2η συνεχόμενη χρονιά η πρώτη ελληνική φαρμακοβιομηχανία που αναγνωρίζεται ως Top Employer, μας γεμίζει με αισιοδοξία ώστε να συνεχίσουμε μαζί με τους ανθρώπους μας να υπηρετούμε την υγεία και να θέτουμε την ανθρώπινη ζωή σε προτεραιότητα», δήλωσε η κυρία Σμαραγδή Ταλάκη, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού των UNI-PHARMA και InterMed.

«Οι εξαιρετικές στιγμές αναδεικνύουν το καλύτερο σε ανθρώπους και οργανισμούς. Και αυτό το είδαμε στο πρόγραμμα πιστοποίησης κορυφαίων εργοδοτών εφέτος: εξαιρετική απόδοση από τους πιστοποιημένους Κορυφαίους Εργοδότες 2024», τόνισε ο κ. David Plink, διευθύνων σύμβουλος του Top Employers Institute.

Και συνέχισε: «Αυτοί οι εργοδότες έδειχναν πάντα ότι νοιάζονται για την ανάπτυξη και την ευημερία των ανθρώπων τους. Με αυτόν τον τρόπο, εμπλουτίζουν συλλογικά τον κόσμο της εργασίας. Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε και γιορτάζουμε τη φετινή ομάδα κορυφαίων εργοδοτών με προσανατολισμό στον άνθρωπο: τους Κορυφαίους Εργοδότες 2024».