Οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA και InterMed κορυφαίοι εργοδότες για το 2023 στην Ελλάδα

  • Ρούλα Τσουλέα
UNI-PHARMA
Οι δύο εταιρείες πιστοποιήθηκαν από τον διεθνή οργανισμό Top Employer Institute για τις πρακτικές HR που εφαρμόζουν

Κορυφαίοι εργοδότες στην Ελλάδα για το έτος 2023 ανακηρύχθηκαν οι φαρμακοβιομηχανίες UNI-PHARMA και InterMed από τον ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό Top Employer Institute.

Το πρόγραμμα Top Employers πιστοποιεί οργανισμούς με βάση τη συμμετοχή και τα αποτελέσματα της Έρευνας Βέλτιστων Πρακτικών HR. Η έρευνα καλύπτει έξι τομείς του ανθρώπινου δυναμικού που αποτελούνται από 20 θέματα. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται:

  • Η στρατηγική ανθρώπινου δυναμικού
  • Το εργασιακό περιβάλλον
  • Η απόκτηση ταλέντων
  • Η εκπαίδευση
  • Η διαφορετικότητα
  • Η ισότητα και ένταξη
  • Η ευεξία

Βέλτιστες πρακτικές

«Είμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι γι’ αυτήν την παγκόσμιας εμβέλειας πιστοποίηση. Το γεγονός ότι είμαστε η πρώτη ελληνική φαρμακοβιομηχανία που αναγνωρίζεται ως Top Employer για το 2023, μας γεμίζει με αισιοδοξία ώστε να συνεχίσουμε μαζί με τους ανθρώπους μας να υπηρετούμε την υγεία και να θέτουμε την ανθρώπινη ζωή σε προτεραιότητα», δήλωσε η κυρία Σμαραγδή Ταλάκη, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού των εταιρειών UNI-PHARMA και Inter Med.

Και συνέχισε: «Είμαστε υπερήφανοι που αναγνωρίζονται από έναν παγκόσμιο ανεξάρτητο οργανισμό οι βέλτιστες πρακτικές των εταιρειών μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε άοκνα, ώστε να δημιουργούμε ένα ολοένα καλύτερο περιβάλλον για τους 600 ανθρώπους μας».

«Οι εξαιρετικές στιγμές αναδεικνύουν το καλύτερο σε ανθρώπους και οργανισμούς. Και αυτό το είδαμε στο πρόγραμμα πιστοποίησης κορυφαίων εργοδοτών εφέτος: εξαιρετική απόδοση από τους πιστοποιημένους Κορυφαίους Εργοδότες 2023», δήλωσε ο κ. David Plink, διευθύνων σύμβουλος  του Top Employers Institute.

«Οι εργοδότες αυτοί έδειχναν πάντα ότι νοιάζονται για την ανάπτυξη και την ευημερία των ανθρώπων τους. Με αυτόν τον τρόπο, εμπλουτίζουν συλλογικά τον κόσμο της εργασίας», πρόσθεσε.

Το πρόγραμμα Top Employers πιστοποίησε και αναγνώρισε 2.053 Top Employers από 121 χώρες του κόσμου στις πέντε ηπείρους.