Οι Εθνικές Ομάδες Beach Volley στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

  • Ρούλα Τσουλέα
Εθνικές Ομάδες Beach Volley
Σύμβαση για ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και για την νοσηλεία των μελών των Εθνικών Ομάδων Beach Volley, υπέγραψε η ΕΟΠΕ με το Ερρίκος Ντυνάν.

Προνομιακή σύμβαση για ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και για την νοσηλεία αθλητών, προπονητών και τεχνικών συμβούλων από τις Εθνικές Ομάδες Beach Volley, υπέγραψε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Στο πλαίσιο της σύμβασης και ενόψει του FIVB World Tour, που θα διεξαχθεί την προσεχή εβδομάδα στη Ρώμη, οι διεθνείς αθλήτριες Ομάδων Βeach Volley Πένυ Καραγκούνη και Βίκυ Αρβανίτη πέρασαν με απόλυτη επιτυχία τον απαιτούμενο ιατρικό έλεγχο, υπό τον συντονισμό του ιατρού της εθνικής ομάδας Beach Volley κ. Νικόλαου Σούρα, χειρουργού-ορθοπεδικού στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

«Η συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την ιατρική κάλυψη των Εθνικών Ομάδων Beach Volley διευρύνει την ειδική σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσει το Ερρίκος Ντυνάν  Hospital Center γενικότερα με την ελληνική αθλητική κοινότητα. Για τους αθλητές το νοσηλευτικό κέντρο μας φιλοδοξεί να είναι σημείο αναφοράς που θα ενισχύει την προσπάθειά τους», τόνισε για την προνομιακή σύμβαση ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του νοσηλευτικού κέντρου, κ. Θέμος Χαραμής, υπενθυμίζοντας και την ειδική συνεργασία του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) για την ιατρική στήριξη των διεθνών αθλητών που θα προετοιμαστούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Γιώργος Καραμπέτσος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center. Αθλητές, προπονητές και τεχνικοί σύμβουλοι των Εθνικών Ομάδων Beach Volley έχουν πλέον εξασφαλισμένη ιατρική κάλυψη και σημαντική στήριξη στην προσπάθειά τους για διάκριση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Θέμο Χαραμή για τη συνεργασία».