Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δίπλα στα παιδιά με καρκίνο

  • Iatropedia newsroom
ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ
Δωρεά στα δημόσια παιδιατρικά νοσοκομεία στη μνήμη του Ευάγγελου Σπανού, ιδρυτή του Ομίλου. Προσφορά και στην Ελληνική Ομοσπονδία Διαβήτη

Η προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο ήταν για τον ιδρυτή του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Ευάγγελο Σπανό, φιλοσοφία ζωής την οποία ο ίδιος έκανε πράξη τόσο στην επιχειρηματική όσο και στην προσωπική του δραστηριότητα.

Αυτήν τη φιλοσοφία ακολουθεί μέχρι σήμερα ο Όμιλος, που υποστηρίζει φορείς του τομέα Υγείας, με έμφαση σε εκείνους που φροντίζουν ευάλωτους πληθυσμούς όπως τα παιδιά.

Στο πλαίσιο αυτό, και τιμώντας τη μνήμη του Ευάγγελου Σπανού, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ θα στηρίξει με δωρεά την ενίσχυση και ανανέωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού  που εξυπηρετεί το ογκολογικό τμήμα των νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Π. και Α. Κυριακού».

Είναι μια έμπρακτη αναγνώριση του πολύτιμου έργου των δύο νοσοκομείων στη φροντίδα των παιδιών με καρκίνο. Η δωρεά θα προέλθει από τα έσοδα που προέκυψαν την 20η Μαρτίου, ημέρα γενεθλίων του Ευάγγελου Σπανού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ομίλου.

Προσφορά και στην Ελληνική Ομοσπονδία Διαβήτη

Επιπλέον, αναγνωρίζοντας και το έργο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβήτη  προς τους ασθενείς με σακχαρώδη διαβήτη, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ προσφέρει μέρος των εσόδων της 20ης Μαρτίου για την κάλυψη πάγιων αναγκών αλλά και για την υποστήριξη έκτακτων καταστάσεων που τυχόν έχουν προκύψει λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας.

«Ο Ευάγγελος Σπανός συνήθιζε να λέει: «Η επιτυχία είναι το αντάλλαγμα για αυτούς που μοχθούν. Η ευτυχία είναι το αντάλλαγμα για όσους προσφέρουν». Στον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ είμαστε ευτυχείς που κάνουμε πράξη τη φιλοσοφία του», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν