Novartis: H Φωτεινή Μπαμπανάρα επικεφαλής Επικοινωνίας Νότιας, Ανατολικής & Κεντρικής Ευρώπης

  • Ρούλα Τσουλέα
Novartis
Η κυρία Μπαμπανάρα διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις αυξημένης ευθύνης ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, με πολλές διακρίσεις σε τοπικούς και διεθνείς διαγωνισμούς

Νέο ρόλο στην ηγετική ομάδα Επικοινωνίας της Novartis στην Ευρώπη ανέλαβε η κυρία Φωτεινή Μπαμπανάρα, έως πρότινος επικεφαλής Επικοινωνίας του Ομίλου Novartis στην Ελλάδα.

Μπαμπανάρα

Η κα Φωτεινή Μπαμπανάρα

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η κυρία Μπαμπανάρα ανέλαβε από την 1η Φεβρουαρίου τη θέση της επικεφαλής Επικοινωνίας & Engagement (C&E) στην Περιφέρεια Νότιας, Ανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης (SERCE Lead) της Novartis.

Έδρα της θα είναι η Αθήνα, καθώς θα συνεχίσει να ηγείται του Τμήματος Επικοινωνίας και Σχέσεων με Ενώσεις Ασθενών στη Novartis Hellas. Θα αναφέρεται, όμως, στη Διεύθυνση Επικοινωνίας Ευρώπης και θα αποτελεί μέλος της ευρωπαϊκής ηγετικής ομάδας του C&E.

Στο νέο της ρόλο, η κυρία Μπαμπανάρα είναι υπεύθυνη για:

  • Τη διεύθυνση και καθοδήγηση των τμημάτων Επικοινωνίας στις χώρες του SERCE (Τσεχία, Ισραήλ, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σλοβενία).
  • Την υποστήριξη, και ευθυγράμμιση των χωρών σε θέματα στρατηγικής επικοινωνίας και σχέσεων με ενώσεις ασθενών, καθώς και αξιολόγησης με συγκεκριμένο πλαίσιο μέτρησης.

Η κυρία Μπαμπανάρα διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις αυξημένης ευθύνης ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών. Έχει λάβει πολλές διακρίσεις σε τοπικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Αρχαιολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού στο Marketing και την Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.