Νέα προϊόντα για την ΕΛΠΕΝ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
ELPEN
H πρωτοπόρος ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία ELPEN εμπλουτίζει την οικογένεια almora PLUS, προχωρώντας στην κυκλοφορία του ανανεωμένου almora PLUS Sachet και του ΝΕΟΥ almora PLUS Effervescent. 

Το almora PLUS Sachet αποτελεί ανανεωμένη έκδοση του υπάρχοντος προϊόντος, καθώς κυκλοφορεί με  νέα συσκευασία, αλλά και βελτιωμένη σύνθεση από συνδυασμό ηλεκτρολυτών (Na, K, Cl) και γλυκόζης, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη σύσταση WHO/FCH/CAH/06.1 του Π.Ο.Υ., συμβάλλει στην ενυδάτωση του οργανισμού και την αναπλήρωση των χαμένων ηλεκτρολυτών, ενώ διαθέτει ευχάριστη γεύση φράουλα με γλυκαντική ουσία σουκραλόζη. Είναι κατάλληλο για βρέφη (2 μηνών και άνω), παιδιά και ενήλικες. Διατίθεται σε συσκευασία δώδεκα (12) φακελιδίων.

Το almora PLUS σε νέα μορφή αναβραζόντων δισκίων – Effervescent – έχει ενισχυμένη σύνθεση για την ενυδάτωση και αναπλήρωση των ηλεκτρολυτών του οργανισμού, χάρη στον συνδυασμό ηλεκτρολυτών (Na, K, Cl), μετάλλων (Mg, Zn) και δεξτρόζης που περιέχει. Πιο συγκεκριμένα, βοηθά στη διατήρηση της  ισορροπίας των ηλεκτρολυτών, τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, τη φυσιολογική σύνθεση των πρωτεϊνών και τη φυσιολογική λειτουργία των μυών και των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας. Συγχρόνως, περιέχει ψευδάργυρο, συστατικό που συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό οξέων και βάσεων, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στη φυσιολογική σύνθεση των πρωτεϊνών και στον φυσιολογικό μεταβολισμό των υδατανθράκων.

Απευθύνεται σε ενήλικες και διατίθεται σε συσκευασία δεκαπέντε (15) αναβραζόντων δισκίων, ενώ έχει ευχάριστη γεύση λεμόνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν