Νέα διευθύνουσα σύμβουλος στην Janssen Ελλάδος

  • Ρούλα Τσουλέα
Janssen
Την θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου ανέλαβε η κυρία Gisella Dante στην φαρμακευτική εταιρεία Janssen Ελλάδος, Πολωνίας και Ρουμανίας.

Η κυρία Gisella Dante διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της Φαρμακοβιομηχανίας, πολυπολιτισμικό υπόβαθρο, βαθιά τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε τομείς market access και external affairs. Θα ηγηθεί της στρατηγικής ανάπτυξης της Janssen, συνεχίζοντας τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει καινοτόμες θεραπείες στους ασθενείς.

Αναφορικά με το νέο της ρόλο, η κυρία Dante δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ τις αξίες της οικογένειας Janssen Ελλάδος, ειδικά σε μια πρωτόγνωρη χρονική περίοδο. Θα συνεχίσω να ενισχύω τις προσπάθειές μας για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προκλήσεων της κοινωνίας στον τομέα της Υγείας. Είμαστε εδώ για  να παρέχουμε αδιαλείπτως υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς τους ασθενείς, τους επαγγελματίες Υγείας, τους ανθρώπους μας και την κοινωνία ευρύτερα. Συνεχίζουμε να καινοτομούμε, να συνεργαζόμαστε, να φροντίζουμε, να υπηρετούμε, και να ενισχύουμε τη θέση μας ως ενεργός εταιρικός πολίτης που δημιουργεί κοινωνική υπεραξία για όλους».

Η Janssen Ελλάδος μαζί με τις εταιρείες του ομίλου φροντίδας υγείας Johnson & Johnson Ελλάδος, συμμετείχε στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Στο πλαίσιο αυτό προσέφερε στο Υπουργείο Υγείας ειδικό υγειονομικό εξοπλισμό για τη στήριξη του ΕΣΥ.

Επιπλέον, εφήρμοσε τα μέτρα που συνέστησε η κυβέρνηση για την προστασία από τον κορωνοϊό, υιοθετώντας μεταξύ άλλων την τηλε-εργασία για το προσωπικό της και την αμφίδρομη επικοινωνία με τους επαγγελματίες Υγείας μέσω προηγμένων διαδικτυακών πλατφορμών.