ΙΑΣΩ: Σεμινάριο για μαμάδες που περιμένουν δίδυμα

  • Ρούλα Τσουλέα
ΙΑΣΩ
Θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου 2022. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Ειδικοί θα μιλήσουν για όσα πρέπει να γνωρίζουν και να προσέχουν οι γυναίκες που κυοφορούν δίδυμα, αλλά και όταν πάρουν τα μωρά τους στο σπίτι.

Ένα πρωτότυπο σεμινάριο για τις ιδιαιτερότητας των διδύμων κυήσεων και τη φροντίδα των βρεφών στο σπίτι διοργανώνει το ΙΑΣΩ. Το σεμινάριο απευθύνεται σε γυναίκες που κυοφορούν δίδυμα και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022.

Όπως αναφέρει το ΙΑΣΩ σε ανακοίνωσή του, οι πολύδυμες κυήσεις έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Το σεμινάριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος ΜΑΙΑγάπη και της πραγματοποίησης σεμιναρίων που καλύπτουν την ανάγκη για σωστή ενημέρωση και καθοδήγηση της μητέρας που περιμένει δίδυμα.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 16:3′ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ (Λεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι). Το πρόγραμμα του είναι ως εξής:

  • 16:30 Προσέλευση, σνακ και καφές
  • 17:00 Περιμένοντας δίδυμα. Τι πρέπει να γνωρίζει και τι να προσέχει η μέλλουσα μαμά κατά τη διάρκεια της κύησης. Ο ρόλος του ειδικού Ιατρικής Εμβρύου. Ομιλήτρια: Μαρία Σίμου MD, PhD, μαιευτήρας-γυναικολόγος, ειδικός Ιατρικής Εμβρύου, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, υπεύθυνη Twin Clinic ΙΑΣΩ
  • 17:20 Οργάνωση χώρου – Φροντίδα νεογέννητων διδύμων στο σπίτι. Ομιλήτριες οι μαίες της ΜΕΝΝ ΙΑΣΩ Μαρίνα Αντωνιάδη (συντονίστρια), Βασιλική Κάρκα, Σοφία Μπέλλεση
  • 17:40 Αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα των δίδυμων παιδιών μας. Ομιλήτρια: Μάνια Ζηρίδη Σπέντζου, MSc Ψυχολογία Εκπαίδευσης (UCL), MBA (ALBA), MSc Παγκόσμια Υγεία (ΕΚΠΑ)
  • 18:00 Συζήτηση

Για επιπλέον πληροφορίες και κράτηση θέσης οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν στον αριθμό 210-6383.905. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν.