ΙΑΣΩ: Προσφορά 10 δωρεάν τοκετών για την Ημέρα της Μητέρας

  • Ρούλα Τσουλέα
ΙΑΣΩ
Η προσφορά ισχύει για φυσιολογικούς τοκετούς ή καισαρικές τομές που θα πραγματοποιηθούν έως 31 Αυγούστου 2022. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν έως και τις 31 Μαΐου 2021.

Δέκα δωρεάν τοκετούς προσφέρει μέσω διαγωνισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική ΙΑΣΩ. Η προσφορά γίνεται στο πλαίσιο της Ημέρας της Μητέρας αλλά και των 25 ετών λειτουργίας της Κλινικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΙΑΣΩ, για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενες υποψήφιες μητέρες πρέπει να επισκεφθούν την σελίδα του Ομίλου ΙΑΣΩ στο Facebook ή/και στο Instagram. Στη συνέχεια, πρέπει να κάνουν like ή follow αντίστοιχα και να γράψουν σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού.

Το σχόλιο πρέπει να περιέχει ένα μήνυμα προς τη μητέρα τους και το hashtag #otipiopolitimo. Με αυτόν τον τρόπο θα μπουν στην κλήρωση, διεκδικώντας έναν από τους 10 δωρεάν τοκετούς που προσφέρει το ΙΑΣΩ. Κάθε σχόλιο μετράει ως ξεχωριστή συμμετοχή.

«Η μητέρα μας είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε. Είναι η έμπνευσή μας και ο λόγος που υπάρχουμε. Το ΙΑΣΩ μάς δίνει την ευκαιρία να της το θυμίσουμε. Εσύ θυμάσαι; Γράψε στην μητέρα σου την «εξομολόγησή» σου με #otipiopolitimo», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η προσφορά για κάθε τοκετό συμπεριλαμβάνει νοσήλια 3 ή 4 ημερών, έξοδα χειρουργείου και γενική νάρκωση ή επισκληρίδιο. Επίσης, βασικές εξετάσεις της μητέρας και του νεογνού, υλικά και φάρμακα άμεσα συνδεδεμένα με τον φυσιολογικό τοκετό και την καισαρική τομή καθώς και την αμοιβή του αναισθησιολόγου.

Η προσφορά ισχύει για φυσιολογικούς τοκετούς ή καισαρικές τομές που θα πραγματοποιηθούν έως 31 Αυγούστου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν  στο link http://bit.ly/IASO_MothersDay2021