ΙΑΣΩ Γενική Κλινική: 25 δωρεάν τσεκάπ με διαγωνισμό για την Ημέρα της Γυναίκας

  • Ρούλα Τσουλέα
ΙΑΣΩ
Τα τσεκάπ συμπεριλαμβάνουν βασικές αιματολογικές και ουρολογικές εξετάσεις ή έλεγχο για την καρδιά

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας η Γενική Κλινική του ΙΑΣΩ προσφέρει 25 δωρεάν τσεκάπ, τα οποία θα διατεθούν έπειτα από διαγωνισμό. Τα τσεκάπ συμπεριλαμβάνουν βασικές βιοχημικές ή καρδιολογικές εξετάσεις και θα διενεργηθούν στο Τμήμα Check-Up της Κλινικής.

Όπως ανακοίνωσε το ΙΑΣΩ,  για να λάβουν οι ενδιαφερόμενες μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να επισκεφθούν την σελίδα του στο Facebook ή στο Instagram. Ύστερα πρέπει να ακολουθήσουν τρία βήματα:

  1. Να γράψουν στα σχόλια ποια σπουδαία γυναίκα αποτελεί για εκείνες πηγή έμπνευσης
  2. Να κάνουν mention δύο φίλες τους
  3. Να κάνουν Like στην σελίδα του ΙΑΣΩ και στο post του διαγωνισμού

Κάθε σχόλιο αποτελεί μία συμμετοχή. Αν γίνουν περισσότερα του ενός σχόλια, πρέπει κάθε φορά να συμπεριλαμβάνονται δύο διαφορετικές φίλες.

Οι νικήτριες του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 30 Μαρτίου 2023. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν συνολικώς 25 νικήτριες ( 13 από το Facebook και 12 από το Instagram). Τα check up μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 31 Αυγούστου 2023.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δουν τους Όρους Συμμετοχής στον διαγωνισμό ΕΔΩ.

Το ΙΑΣΩ διευκρινίζει ότι τα τσεκάπ που κληρώνονται συμπεριλαμβάνουν τις εξής εξετάσεις:

  • healthUp WOMEN BASIC: Γενική εξέταση αίματος, ταχύτητα καθιζήσεως ερυθρών (ΤΚΕ), σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη, χοληστερόλη LDL, HDL, τριγλυκερίδια, σίδηρο, φερριτίνη, βιταμίνη D, γενική ούρων, εκτίμηση αποτελεσμάτων
  • healthUp CARDIO BASIC: Ηλεκτροκαρδιογράφημα, triplex καρδιάςή δοκιμασία κοπώσεως, καρδιολογική εξέταση