Η ELPEN χορηγός στο 16ο Διεθνές Συνέδριο Κυτταρικών Μεταμοσχεύσεων

ELPEN
Η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία ELPEN στήριξε χορηγικά τη διεξαγωγή του 16ου Διεθνούς Συνεδρίου Κυτταρικών Μεταμοσχεύσεων και Αναγεννητικής Ιατρικής, που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στη Μυτιλήνη με τη συμμετοχή 200 επιστημόνων από όλο τον κόσμο.

Η διοργάνωσή του έγινε από την Παγκόσμια Εταιρεία Μεταμοσχεύσεων (Transplant Society) και την Διεθνή Εταιρεία Κυτταρικών Μεταμοσχεύσεων και Αναγεννητικής Ιατρικής (Cell Transplant Society and Regenerative Medicine).

Πρόεδροι του Συνεδρίου ήταν οι καθηγητές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Harvard, κα. Μαρία Κουλμανδά και ο κ. Robert Fisher. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης 30 κορυφαίοι ομιλητές διεθνούς επιστημονικού κύρους και αναγνώρισης παρέθεσαν ομιλίες, αναλύοντας τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο των κυτταρικών μεταμοσχεύσεων, καθώς και σημαντικά θέματα μηχανικής και αναγεννητικής των ιστών. Επιπλέον, νέοι επιστήμονες από διάφορες χώρες παρουσίασαν το ερευνητικό τους έργο, ενώ πραγματοποιήθηκε και βράβευση των καλύτερων εργασιών.

Το Ερευνητικό, Εκπαιδευτικό και Πειραματικό Κέντρο (Ε.Ε.Π.Κ) της ELPEN έδωσε δυναμικό παρών στη διεθνή αυτή επιστημονική διοργάνωση με τον Διευθυντή του, κ. Απόστολο Ε.Παπαλόη να συμμετέχει στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου, καθώς και σε στρογγυλά τραπέζια που πραγματοποιήθηκαν με θέμα τη βιοηθική και την πειραματική έρευνα.

Την τελετή έναρξης του Συνεδρίου τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του νησιού κ. Χ. Αθανασίου και κ. Ι. Μπουρνούς, ο Αντιδήμαρχος Μυτιλήνης κ. Π. Τσακίρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Π. Κουφέλης και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Λέσβου κ. Π. Προβέτζας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν