Η Bristol Myers Squibb αναδεικνύεται Best Workplace 2022

  • Ρούλα Τσουλέα
BMS
Η εταιρεία κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία των επιχειρήσεων που απασχολούν 50 έως 250 εργαζομένους, βάσει των αποτελεσμάτων της ετήσιας έρευνας αξιολόγησης του Οργανισμού Great Place to Work

Στις κορυφαίες θέσεις της λίστας με τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για τις εξαιρετικές πρακτικές διαχείρισης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού τους, κατατάσσεται φέτος η βιοφαρμακευτική εταιρεία Bristol Myers Squibb (BMS) Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, βάσει των αποτελεσμάτων της ετήσιας έρευνας αξιολόγησης του Οργανισμού Great Place to Work®, η Bristol Myers Squibb συγκαταλέγεται μεταξύ των 25 εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας. Ειδικότερα, καταλαμβάνει τη 2η θέση στην κατηγορία των επιχειρήσεων που απασχολούν 50 έως 250 εργαζομένους.

Με την εν λόγω διάκριση, αναγνωρίζεται η διαρκής επένδυση της Bristol Myers Squibb   στη δημιουργία ενός δομημένου, σύγχρονου και ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος, που διασφαλίζει την ικανοποίηση των εργαζομένων της σε κάθε επίπεδο της εργασιακής τους καθημερινότητας.

Αυτό το αίσθημα ικανοποίησης αντανακλάται στις απαντήσεις των εργαζομένων στο ερωτηματολόγιο που κλήθηκαν να συμπληρώσουν στο πλαίσιο της έρευνας, βάσει του οποίου αξιολόγησαν τις πρακτικές που εφαρμόζει η εταιρεία σε βασικούς πυλώνες διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων όπως:

  • Εμπιστοσύνη
  • Μεγιστοποίηση δυνατοτήτων προσωπικού
  • Αξίες
  • Ηγεσία
  • Αποδοτικότητα
  • Καινοτομία

Η Bristol Myers Squibb Ελλάδας χαρακτηρίστηκε ως υποδειγματικός εργοδότης, βάσει των απαντήσεων των εργαζομένων και της ιδιαίτερα θετικής αξιολόγησης από τον Οργανισμό Great Place to Work® των αξιών, της κουλτούρας, των παροχών και των πολιτικών ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει.

«Είμαστε υπερήφανοι για την ανάδειξη της εταιρείας στη λίστα Best  Workplaces 2022 και μάλιστα στη δεύτερη θέση της κατηγορίας μας», δήλωσε η κυρία Ελισάβετ Προδρόμου, γενική διευθύντρια της Bristol Myers Squibb Ελλάδας. «Πιστεύω ακράδαντα πως η ανάπτυξη και η ηγετική προοπτική της Bristol Myers Squibb Ελλάδας οφείλονται πρωτίστως στους ικανούς, αφοσιωμένους και κινητοποιημένους ανθρώπους της. Για αυτόν τον λόγο, διαχρονικό μέλημά μας είναι να τους ανταποδίδουμε όσα εκείνοι προσφέρουν στον οργανισμό».