Η Bayer Ελλάς καλωσόρισε τη νέα χρονιά παρουσιάζοντας την ανανεωμένη οργάνωση

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Την ανανεωμένη εταιρική εικόνα της παρουσίασε η Bayer Ελλάς εχθές, σε εκδήλωση που διοργάνωσε για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα κατεύθυνση της εταιρείας, αποκλειστικά προς τις Βιοεπιστήμες, με στόχο πάντα τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Και όλα αυτά, παραμένοντας προσηλωμένη στην αποστολή της «Επιστήμη Για Μια Καλύτερη Ζωή».

barroca

Ο Δρ. Joao Barroca, Διευθύνων Σύμβουλος της Βayer Ελλάς, είπε κατά την παρουσίαση του: «Ο συνεχώς αυξανόμενος πληθυσμός και η αύξηση του μέσου όρου ηλικίας γεννούν την ανάγκη για νέα και καλύτερα φάρμακα και για την επαρκή παροχή τροφίμων υψηλής ποιότητας. Η Bayer για να καταφέρει να αντιμετωπίσει τις υπάρχουσες αλλά και μελλοντικές προκλήσεις στον τομέα της Υγείας και της Γεωργίας, μετατρέπεται πλέον σε εταιρία Βιοεπιστημών η οποία μέσα από τα γνήσια καινοτόμα επιστημονικά επιτεύγματα της, θα καταφέρει να συνεχίσει με συνέπεια το έργο της Για Μια Καλύτερη Ζωή».

Όπως παρουσιάστηκε στη συνέχεια, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της Bayer επικεντρώνονται πλέον αποκλειστικά στις Βιοεπιστήμες, μέσα από τρεις Τομείς, τον Τομέα Φαρμάκων, τον Τομέα Υγείας των Καταναλωτών και τον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο ένα πολύ μεγάλο φάσμα αναγκών από τους γιατρούς και τους κτηνιάτρους, μέχρι τους παραγωγούς αλλά και τους καταναλωτές. «Καμία άλλη εταιρεία δεν βρίσκεται σε παρόμοια θέση» συμπλήρωσε ο Δρ Barroca.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά και στην επιτυχημένη ολοκλήρωση  της συμφωνίας πώλησης του τμήματος Diabetes Care στην Panasonic Healthcare Holdings Co, Ltd και τη δημιουργία της νέας αυτόνομης εταιρείας Ascensia Diabetes Care , υπεύθυνη για τα συστήματα αυτομέτρησης σακχάρου.

Κλείνοντας την παρουσίαση του, ο Δρ Barroca είπε: «Εδώ και 60 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, αντιμετωπίζουμε τις διάφορες προκλήσεις, με στόχο τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των Ελλήνων, αλλά και τη διευκόλυνση της λειτουργίας των γιατρών, των κτηνιάτρων και των παραγωγών. Η Καινοτομία παραμένει στο επίκεντρο της στρατηγικής και της κουλτούρας μας, και μαζί με την ισχυρή δέσμευση μας προς την Ελληνική Κοινωνία, στοχεύουμε να “χτίσουμε” ένα ακόμη καλύτερο μέλλον»!
bayer mesa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν