H DEMO ABEE ανάμεσα στους 10 πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα

  • Γιάννα Σουλάκη
DEMO
Δημοσιεύθηκαν για δεύτερη χρονιά, τα αποτελέσματα της έρευνας Randstad Employer Brand (REBR) στην Ελλάδα, η οποία καταγράφει τις απόψεις των Eλλήνων για τους πιο ελκυστικούς εργοδότες για το 2019.

Η έρευνα Randstad Employer Brand (REBR), που πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στην Ελλάδα και είναι η πιο λεπτομερής πάνω στην εικόνα του εργοδότη παγκοσμίως, μελέτησε την ελκυστικότητα των 150 μεγαλύτερων εταιρειών σε αριθμό προσωπικού, έτσι όπως γίνεται αντιληπτή από το ευρύ κοινό, καθώς και το τι αναζητούν οι δυνητικοί υποψήφιοι σε ένα νέο εργοδότη. 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία Σκλαβενίτης βραβεύτηκε ως ο “πιο ελκυστικός εργοδότης” στην Ελλάδα για το 2019, ενώ ακολουθούν η Τράπεζα της Ελλάδος και η Aegean Airlines. Ανάμεσα στους νικητές βρίσκεται και η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ABEE, που αναδείχθηκε μέσα στις 10 πιο ελκυστικές εταιρείας στην  Ελλάδα για τους εργαζόμενους.

Δείτε τον κατάλογο των 10 νικητών:

  1. Σκλαβενίτης
  2. Τράπεζα της Ελλάδος
  3. Aegean Airlines
  4. Ελληνικά Πετρέλαια
  5. Παπαδοπούλου
  6. ΙΟΝ
  7. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
  8. Demo A.B.E.Ε.
  9. ΔΕΗ
  10. ΒΙΑΝΕΞ

Η Randstad συνεχάρη τους νικητές για την επίδοσή τους αναφορικά με την εξασφάλιση και την προώθηση μιας ισχυρής εικόνας εργοδότη, η οποία ταυτίζεται σε μεγάλο βαθμό με τους εργαζομένους στην Ελλάδα.

Στην φετινή έρευνα για την Ελλάδα συμμετείχαν 4,329 άτομα, μεταξύ των οποίων, Έλληνες φοιτητές, εργαζόμενοι και άνεργοι ηλικίας από 18 και 65 ετών. Οι συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά το διάστημα από 6 Δεκεμβρίου 2018 έως και 21 Ιανουαρίου 2019.