H Allergan Aesthetics ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της

  • Ρούλα Τσουλέα
Allergan Aesthetics
Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας συνθέτουν ενέσιμες θεραπείες προσώπου και θεραπείες body contouring. Προτεραιότητα της είναι η δημιουργία προϊόντων και τεχνολογιών που προάγουν την πρόοδο της Αισθητικής Ιατρικής και ενισχύουν τη δύναμη της αυτοπεποίθησης.

Στην ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της με την προσθήκη νέων προϊόντων, προχωρά η Allergan Aesthetics, η οποία εξειδικεύεται στην Αισθητική Ιατρική, κατέχοντας κορυφαία brands στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου και body contouring.

Η νεότερη προσθήκη είναι η ενέσιμη θεραπεία διπλής δράσης HArmonyCa με λιδοκαΐνη, η οποία παρέχει τη δυνατότητα για άμεση ανόρθωση και διέγερση της σύνθεσης κολλαγόνου.

Η Allergan Aesthetics αποτελεί μία εταιρεία της AbbVie. Δημιουργήθηκε τον Μάιο 2020 από τη συνένωση των εταιρειών AbbVie και Allergan. Η συνένωσή τους αναμένεται να ολοκληρωθεί επισήμως το Νοέμβριο 2022. Η ενιαία νομική οντότητα εκτιμάται ότι θα φέρει ακόμη περισσότερες προοπτικές ανάπτυξης και καινοτομίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Στην Allergan Aesthetics βασική προτεραιότητα αποτελεί η συνεχής επιστημονική έρευνα για την ανάπτυξη αποτελεσματικών, ασφαλών και καινοτόμων προϊόντων με στόχο την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, προάγοντας ταυτόχρονα την ορθή ιατρική πρακτική και την αριστεία στην ιατρική εκπαίδευση.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουνίου, ο Δρ. Δημήτριος Συκιανάκης, ιατρός Αισθητικής Ιατρικής, παρουσίασε το ευρύ χαρτοφυλάκιο καινοτόμων προϊόντων της Αllergan Αesthetics, το οποίο συμπεριλαμβάνει μία σειρά εμβληματικών brands όπως:

  • Την βοτουλινική τοξίνη τύπου Α για κοσμητική χρήση
  • Την σειρά fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ JUVÉDERM
  • Την εγκεκριμένη από τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές ρυθμιστικές Αρχές (FDA, EMA)  θεραπεία κρυολιπόλυσης CooI Sculpting.

«Όλες οι θεραπείες είναι αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας και τεχνολογίας και στοχεύουν στην ενίσχυση της ομορφιάς και στη διατήρηση της νεότητας», σημείωσε ο Δρ. Συκιανάκης.

Καινοτόμες θεραπείες

Η νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Αllergan Αesthetics, το HArmonyCa με λιδοκαΐνη, είναι το πρώτο υβριδικό ενέσιμο τζελ διπλής δράσης της εταιρείας. Το τζελ συνδυάζει στην ίδια σύριγγα δύο ενεργά συστατικά: το υαλουρονικό οξύ και τον υδροξυαπατίτη ασβεστίου.

«Το HArmonyCa αντικατοπτρίζει τη σταθερή δέσμευσή μας να προσφέρουμε τις πιο καινοτόμες θεραπείες, με αποδεδειγμένα βέλτιστα αποτελέσματα και ικανοποίηση των θεραπευομένων», δήλωσε ο κ. Γιάννης Μπεσσής, Country Manager της Allergan Aesthetics.

Η κυκλοφορία του HArmonyCa πλαισιώνεται από την εκστρατεία «Καλώς ήλθατε στο μέλλον» [Welcome to the Future]. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη, πολυκαναλική εκστρατεία που δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει το νέο προϊόν στους επαγγελματίες Υγείας. Η Allergan Aesthetics θα προσφέρει εκπαίδευση σε όλους τους εξειδικευμένους επαγγελματίες Υγείας που επιθυμούν να γνωρίσουν τη νέα θεραπεία, ώστε να διασφαλιστεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και ικανοποίηση των θεραπευομένων.