Για 5η χρονιά η AbbVie στην κορυφή των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

  • Γιάννα Σουλάκη
ABBVIE
Από το 2015 έως σήμερα η βιοφαρμακευτική εταιρεία AbbVie, βρίσκεται ανάμεσα στους καλύτερους εργοδότες στην έρευνα του «Great Place to Work», κατακτώντας φέτος τη 2η θέση στην κατηγορία των 50 - 250 εργαζομένων.

Με τη διάκριση αυτή, η AbbVie είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που για 5 συνεχόμενα χρόνια κατατάσσεται στην πρώτη τριάδα των νικητών της ετήσιας έρευνας Best Workplaces σε όλες τις κατηγορίες των ελληνικών επιχειρήσεων, το 2015, το 2016, το 2017, το 2018.

Στην AbbVie αποτελεί προτεραιότητα η δημιουργία και η διατήρηση της υψηλής ποιότητας του εργασιακού περιβάλλοντος, γι’ αυτό επενδύει πόρους και αναπτύσσει ιδέες πέρα από τα στερεότυπα της καθημερινότητας, ώστε να ενθαρρύνονται οι καινοτόμες πρακτικές, οι προοπτικές σταδιοδρομίας, η επιμόρφωση, ο εθελοντισμός. Παράλληλα, οι ευέλικτες συνθήκες εργασίας, τα προγράμματα πρόληψης για την υγεία των εργαζομένων, τα επιδόματα γάμου, παιδικού σταθμού, μητρότητας και η προώθηση της ευζωίας των ανθρώπων της, αποτελούν μέρος των υψηλών εργασιακών προτύπων που καθιστούν την AbbVie μια από τις εταιρείες που επενδύουν ουσιαστικά στους ανθρώπους τους ώστε να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

«Ολοι μαζί»

«Η δεύτερη θέση μάς κάνει πραγματικά περήφανους και ανήκει αποκλειστικά στους ανθρώπους μας», υπογράμμισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της AbbVie, κ. Πασχάλης Αποστολίδης, και συμπλήρωσε «Όλοι μαζί, ως μια ομάδα, εργαζόμαστε καθημερινά με δέσμευση στη ζωή και στόχο να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας καινοτόμες και αποτελεσματικές θεραπείες. Κάθε χρόνο, η προσωπική προσπάθεια, η δημιουργικότητα και η αξία των ανθρώπων μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε πράξη τα όνειρά μας και μάς χαρίζουν μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους. Κάθε μέρα καταφέρνουμε να χτίζουμε πιο γερές βάσεις για να ανεβαίνουμε πιο ψηλά και να πηγαίνουμε πιο μακριά για τους συνανθρώπους μας και για εμάς τους ίδιους».

Ο κ. Θωμάς Κούγκουλος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της AbbVie, ευχαρίστησε τους ανθρώπους της AbbVie για την αδιάκοπη προσπάθειά τους και τόνισε ότι: «Οι άνθρωποί μας είναι το παρόν και το μέλλον μας. Βρισκόμαστε διαχρονικά στην αιχμή του αύριο μέσω καινοτόμων θεραπειών και δράσεων που εμπνέουν ελπίδα και συμβάλλουν θετικά στη ζωή των συνανθρώπων μας. Ως υπεύθυνος εργοδότης μάς ενδιαφέρει η δημιουργία διαχρονικής αξίας και γι’ αυτό εφαρμόζουμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ενισχύουμε το κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού. Η καινοτομία και η ποιότητα εργασίας των ανθρώπων μας επιβεβαιώνεται και από τις συνεχόμενες διακρίσεις στην ετήσια έρευνα Best Workplaces, οι οποίες μάς γεμίζουν δύναμη να συνεχίζουμε να προσπαθούμε να χτίζουμε το αύριο, σήμερα!»