Eurolife: Δημιούργησε πρωτότυπες στάσεις λεωφορείων με αντισηπτικό υγρό

  • Iatropedia newsroom
Eurolife
Οι στάσεις βρίσκονται σε 10 κεντρικά οδικά σημεία της Αθήνας. Το αντισηπτικό ανανεώνεται συχνά και βρίσκεται στη διάθεση των επιβατών των λεωφορείων αλλά και των πεζών που διέρχονται από τις στάσεις.

Στάσεις λεωφορείων με δοχεία που περιέχουν αντισηπτικό υγρό δημιούργησε σε δέκα οδικά σημεία της Αθήνας η Eurolife FFH. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να αναδειχθεί η σημασία της πρόληψης για την υγεία μας.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το αντισηπτικό είναι διαθέσιμο για όλους τους επιβάτες των λεωφορείων αλλά και για τους  διερχομένους πεζούς .

«Από το κέντρο της Αθήνας, μέχρι τα βόρεια και τα νότια προάστια, όλοι οι πολίτες που χρειάζεται, αυτήν την περίοδο, να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τις καθημερινές μετακινήσεις τους, θα μπορούν εύκολα να απολυμαίνουν τα χέρια τους», σημειώνει στην ανακοίνωσή της.

Και συνεχίζει: «Σήμερα που η ατομική υγιεινή είναι, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, ευθύνη κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, η Eurolife FFH αποδεικνύει πως ένα “πσσστ” έχει τεράστια αξία για όλους». Όλες οι στάσεις βρίσκονται σε κεντρικά σημεία και είναι εξοπλισμένες με dispenser διάθεσης αντισηπτικού υγρού. Το υγρό αυτό ανανεώνεται τακτικά.

Με τις πρωτότυπες στάσεις της, η εταιρεία επιδιώκει να μεταφέρει με δημιουργικό τρόπο στους πολίτες το σημαντικό αυτό μήνυμα. Θέλει επίσης «να συμμετάσχει στην ευαισθητοποίησή τους για την προστασία και την ασφάλειά τους. Γιατί για τη Eurolife FFH αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αξία είναι, με κάθε της δράση, να στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της κοινωνίας», καταλήγει η ανακοίνωση.