ELPEN: Στήριξη δράσεων που προωθούν την απασχόληση

  • Ρούλα Τσουλέα
ELPEN
Η εταιρεία στηρίζει διαχρονικά δράσεις που προωθούν την ενίσχυση της απασχόλησης, μέσω της άμεσης σύζευξης εταιρειών και υποψηφίων.

Δυναμική παρουσία σε δύο διοργανώσεις που διεξήχθησαν τον τελευταίο καιρό και οι οποίες προωθούν την ενίσχυση της απασχόλησης μέσω της άμεσης σύζευξης εταιρειών και υποψηφίων, είχε η ELPEN.

H εταιρεία συμμετείχε στην εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Ιανουαρίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Περισσότεροι από 400 ενδιαφερόμενοι για εργασία ή για διαφορετική επαγγελματική ευκαιρία επισκέφθηκαν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της εταιρείας, λαμβάνοντας εκτενή ενημέρωση για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην ELPEN, αλλά και για τη συνολική δραστηριότητα του κλάδου της Φαρμακοβιομηχανίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, τα στελέχη από τη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού της εταιρείας συνομίλησαν με τους υποψηφίους, αναζητώντας τα άτομα με το κατάλληλο προφίλ για τη στελέχωση των δομών της ELPEN  το επόμενο χρονικό διάστημα.

Digital Business Day

Η δεύτερη διοργάνωση ήταν το Digital Business Day της ELPEN. Διεξήχθη για τρίτη συνεχή χρονιά την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, με τη συμμετοχή στελεχών από διαφορετικά τμήματα της εταιρείας.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας της ELPEN με το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας». Η διεξαγωγή της προσφέρει τη δυνατότητα στους νέους μέχρι 30 ετών, αποφοίτους και φοιτητές:

  • Να γνωρίσουν τις επιχειρήσεις της επιλογής τους
  • Να λάβουν γνώση για τη δραστηριότητά  τους
  • Να δικτυωθούν με τα στελέχη τους

Στη διάρκεια τη διαδικτυακής συνάντησης πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από στελέχη της ELPEN, που ανέπτυξαν τη λειτουργία και τη δομή του τμήματός τους και αναφέρθηκαν στις προκλήσεις της καθημερινότητάς τους.

Το εφετινό Digital Business Day της εταιρείας κατέγραψε μεγαλύτερη συμμετοχή από το περυσινό. Το παρακολούθησαν περισσότεροι από 170 ενδιαφερόμενοι από διαφορετικές ειδικότητες (χημικοί, φαρμακοποιοί, χημικοί μηχανικοί, βιολόγοι).