ELPEN: Πλατινένια διάκριση για το Gopain στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2022»

  • Ρούλα Τσουλέα
Gopain
Το Gopain διακρίθηκε ως η κορυφαία επιλογή στην προτίμηση των φαρμακοποιών στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2022». Κέρδισε το πλατινένιο βραβείο στην κατηγορία «Λανσάρισμα νέου προϊόντος φαρμακείου – ΜΗΣΥΦΑ».

Φαρμακοποιοί και κριτική επιτροπή βράβευσαν το Gopain για την εξαιρετική ανταπόκρισή του στις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών και τη σημαντική συμβολή του στο χώρο του φαρμακείου. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου 2022, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την απονομή των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά, με τη συμμετοχή σημαντικών εκπροσώπων του φαρμακευτικού κλάδου. Αποτελεί έναν αναγνωρισμένο θεσμό επιβράβευσης των καλύτερων πρακτικών στην αγορά των φαρμακείων. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις, φορείς και ομάδες που δραστηριοποιούνται στη φαρμακευτική αγορά και έχουν διακριθεί για τη δράση, τις ενέργειες, αλλά και την παρουσίαση καινοτομιών, βέλτιστων πρακτικών, προς όφελος της φαρμακευτικής περίθαλψης, της πρόληψης και της λειτουργίας των φαρμακείων.

Το Gopain αποτελεί ένα αναλγητικό και αντιφλεγμονώδες σκεύασμα για την ανακούφιση από καθημερινούς πόνους, όπως πονοκέφαλο, μυοσκελετικούς πόνους και πόνους περιόδου. Περιέχει δύο δραστικές ουσίες, την παρακεταμόλη και την ιβουπροφαίνη, σε κάθε δισκίο. Η χρήση του ενδείκνυται για βραχυπρόθεσμη συμπτωματική θεραπεία του ήπιου έως μέτριου πόνου. Η δράση του αρχίζει από τα πρώτα 10 λεπτά.

Το καινοτόμο αυτό σκεύασμα της ELPEN προσφέρει σε ένα μόνο δισκίο τη διπλή δράση των δύο ουσιών, στις ελάχιστες συγκεντρώσεις του συγκεκριμένου συνδυασμού. Συμβάλλει αποδεδειγμένα στην γρήγορη ανακούφιση από τον πόνο, χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό με μεγάλες δόσεις φαρμάκων.

Καλύτερη συμμόρφωση

Περιέχοντας 500 mg. παρακεταμόλης και 150 mg. ιβουπροφαίνης ανά δισκίο, τo Gopain προσφέρει ευελιξία στη δοσολογία, ανάλογα με την ένταση του πόνου. Επιπλέον, η λήψη δύο ουσιών σε ένα μόνο δισκίο εξασφαλίζει ευκολία στη χρήση, καλύτερη συμμόρφωση και μείωση της πιθανότητας υπέρ- ή υποδοσολόγησης. Η χορήγησή του δεν πρέπει να υπερβαίνει τα έξι δισκία ημερησίως. Μπορεί να γίνει με τη μορφή ενός ή δύο δισκίων ανά έξι ώρες, αναλόγως με τις ανάγκες που υπάρχουν για αναλγησία.

Η ELPEN δραστηριοποιείται εδώ και 57 χρόνια στην ανάπτυξη και παραγωγή επώνυμων ελληνικών φαρμάκων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Με την κυκλοφορία του Gopain διευρύνει ακόμα περισσότερο το χαρτοφυλάκιο των σκευασμάτων της, επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική προσήλωσή της στην έρευνα νέων σκευασμάτων που βελτιώνουν την υγεία και την ποιότητα ζωής των ασθενών.